reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wczoraj oniemiałam jak mąż zapytał "a to potrzebne są tak częste wizyty?" ...CZĘSTE?! Przecież czas pomiędzy to wieczność [emoji39][emoji39][emoji39]
Ja teraz właśnie mam 3 tygodnie, nigdy więcej nie umowie tak późno. Dłuży mi się bardzo, a wizyta dopiero 7 grudnia. Następna umówiłam już na 20 żeby mieć spokojne święta [emoji4][emoji4]

Wczoraj oniemiałam jak mąż zapytał "a to potrzebne są tak częste wizyty?" ...CZĘSTE?! Przecież czas pomiędzy to wieczność [emoji39][emoji39][emoji39]

najlepiej byłoby co 2 tyg ;) tylko koszta troszkę duże.
każdy sie dziwi ze mniej wiecej co 3 tydz jedziemy na wizytę tzn często

a ja sie grzecznie pytam JAKIE TO CZĘSTO? ;p

najlepiej byłoby co 2 tyg ;) tylko koszta troszkę duże.
każdy sie dziwi ze mniej wiecej co 3 tydz jedziemy na wizytę tzn często

a ja sie grzecznie pytam JAKIE TO CZĘSTO? ;p
Mi lekarz ustala wizyty co 4 tyg. a jak miałam w międzyczasie jeszcze prenatalne to nawet 5 tyg. Doceniam to, że nie chce jakoś jawnie na mnie zarabiać, ale dla mnie pieniądze w takim wypadku w ogóle się nie liczą [emoji6]

Kurcze ja wizyte mam jutro i mam nadzieje ze kolejna za jakies 2tyg. Ale w sumie to byłby cud, pewnie powie ze za miesiąc :(
Byłoby fajnie przed świętami jeszcze tą wizytę mieć [emoji6] ja mam umówioną na 20.12 ale już wiem, że muszę być wtedy w pracy dlatego dzisiaj przełoże chociaż na 2 dni wcześniej [emoji39]

reklama
Do góry