reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wczoraj oniemiałam jak mąż zapytał "a to potrzebne są tak częste wizyty?" ...CZĘSTE?! Przecież czas pomiędzy to wieczność [emoji39][emoji39][emoji39]
Ja teraz właśnie mam 3 tygodnie, nigdy więcej nie umowie tak późno. Dłuży mi się bardzo, a wizyta dopiero 7 grudnia. Następna umówiłam już na 20 żeby mieć spokojne święta [emoji4][emoji4]

Wczoraj oniemiałam jak mąż zapytał "a to potrzebne są tak częste wizyty?" ...CZĘSTE?! Przecież czas pomiędzy to wieczność [emoji39][emoji39][emoji39]

najlepiej byłoby co 2 tyg ;) tylko koszta troszkę duże.
każdy sie dziwi ze mniej wiecej co 3 tydz jedziemy na wizytę tzn często

a ja sie grzecznie pytam JAKIE TO CZĘSTO? ;p

najlepiej byłoby co 2 tyg ;) tylko koszta troszkę duże.
każdy sie dziwi ze mniej wiecej co 3 tydz jedziemy na wizytę tzn często

a ja sie grzecznie pytam JAKIE TO CZĘSTO? ;p
Mi lekarz ustala wizyty co 4 tyg. a jak miałam w międzyczasie jeszcze prenatalne to nawet 5 tyg. Doceniam to, że nie chce jakoś jawnie na mnie zarabiać, ale dla mnie pieniądze w takim wypadku w ogóle się nie liczą [emoji6]

Kurcze ja wizyte mam jutro i mam nadzieje ze kolejna za jakies 2tyg. Ale w sumie to byłby cud, pewnie powie ze za miesiąc :(
Byłoby fajnie przed świętami jeszcze tą wizytę mieć [emoji6] ja mam umówioną na 20.12 ale już wiem, że muszę być wtedy w pracy dlatego dzisiaj przełoże chociaż na 2 dni wcześniej [emoji39]

reklama
Do góry