reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja również, dlatego tak sobie gdybam tylko.. [emoji6] zacznę martwić jak już po 30-32 tygodniu Bąbelek będzie przekraczał 3 kg... Sąsiadów synek urodził się w terminie i miał 4750 g [emoji41] oczywiście była cesarka ku niezadowoleniu sąsiadki bo bardzo nastawiała się na poród sn.
Ja tam jakos czuje ze u mnie I tym razem dzidzia bedzie mała [emoji14]

reklama
A dziewczynki ponoć statystycznie są mniejsze[emoji7] [emoji4][emoji6][emoji4]
Ciekawe czy moja dziewczynka ze wstepnych wniosów z ttm wyrostkiem płciowym się sprawdzi [emoji39][emoji39][emoji39]
Trzymam kciuki za dziewczynke [emoji14][emoji110]
Ja jeszcze moja gin w poniedziałek bede meczyc czy mi potwierdzi to co lekarz mowil czy nie [emoji14]

No a jak chodzi o wielkość dzieci to ja nie wiem czy dziewczynki sa mniejsze [emoji23] ja sie urodzilam 3890 i 56cm [emoji23]
Ale my z tz oboje nie jestesmy wielcy wiec moze corcia sie zlituje [emoji85]

Trzymam kciuki za dziewczynke [emoji14][emoji110]
Ja jeszcze moja gin w poniedziałek bede meczyc czy mi potwierdzi to co lekarz mowil czy nie [emoji14]

No a jak chodzi o wielkość dzieci to ja nie wiem czy dziewczynki sa mniejsze [emoji23] ja sie urodzilam 3890 i 56cm [emoji23]
Ale my z tz oboje nie jestesmy wielcy wiec moze corcia sie zlituje [emoji85]
To tylko statystyki.. ja na przykład byłam większa od brata, ale urodziłam się 10 dni po terminie [emoji4] (przeterminowana [emoji23]) a brat 3 tygodnie przed.
Reguły nie ma.
A moja kolejna wizyta dopiero w 3 tygodniu grudnia.. tyyyyle czekania[emoji848]

To tylko statystyki.. ja na przykład byłam większa od brata, ale urodziłam się 10 dni po terminie [emoji4] (przeterminowana [emoji23]) a brat 3 tygodnie przed.
Reguły nie ma.
Wiaomo ze statystyki, dzieci na pozniejszym etapie bardzo roznie przybieraja [emoji6] ja tez bylam przeterminowana [emoji14] mlody tez i licze ze tym razem tez sobie dzidzia poczeka [emoji14]

Ja teraz mam w poniedziałek wizyte a potem dopiero po nowym roku i to juz u jakiegos nowego gin [emoji85]

reklama
Reguły nie ma.

tak samo muszę czekać na kolejna wizytę aż 3 tyg :( aleee będzie mi się dłużyc :|

Do góry