Pianistka1991
Fanka BB :)
W Wigilię będę w 17 tygodniu, może też otrzymam taki prezent świąteczny [emoji4][emoji4][emoji4]Po skończonym 16. Bylam wtedy bardzo szczupła wiec to na pewno mialo wpływ.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Wigilię będę w 17 tygodniu, może też otrzymam taki prezent świąteczny [emoji4][emoji4][emoji4]Po skończonym 16. Bylam wtedy bardzo szczupła wiec to na pewno mialo wpływ.
Ja mam płytę FitMom z Sonią Bohosiewicz. Kupiłam w pierwszej ciąży i dotarła do pracy dopiero jak poszłam na zwolnienie. Zapomniałam, że ją zamówiłam i dostałam ją jak wróciłam do pracy po macierzyńskim hahaMogłabyś podać jakieś konkretne ćwiczenia?
Tego Ci życzę z całego serca chyba najlepszy z możliwych prezentówW Wigilię będę w 17 tygodniu, może też otrzymam taki prezent świąteczny [emoji4][emoji4][emoji4]
U mnie podobnie, na badaniu 13+2 tc maluszek 7,2 cm. A córcia miała 2900g i 54cm (ale urodziła się w 36 tc).Dziewczyny ile wasze fasolki mają cm? Mi lekarz powiedziała że dziecko rośnie w ekspresowym tempie i zapowiada się że będzie to duże dziecko aż jestem przerażona, bo ledwo córkę 3100 i 54 cm wypchalam. Według usg to termin jednak na 31 maja a według miesiączki 06.06, no i dziecko ma 7,5 cm a to dopiero 13+6 tc
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Jeszcze parę godzin i wizyta, jak ja się nie mogę doczekać... Zaraz jajo zniosę [emoji14] stęskniłam się już za swoim robaczkiem
Ja też wyczułam pierwsze ruchy w 17tc, nie da się tego zapomniećTego Ci życzę z całego serca chyba najlepszy z możliwych prezentów
Trzymam kciuki!Jeszcze parę godzin i wizyta, jak ja się nie mogę doczekać... Zaraz jajo zniosę [emoji14] stęskniłam się już za swoim robaczkiem
Ja też odliczam godziny [emoji6] A jak na złość czas się dłużyJeszcze parę godzin i wizyta, jak ja się nie mogę doczekać... Zaraz jajo zniosę [emoji14] stęskniłam się już za swoim robaczkiem