reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja jem też 3 razy dziennie, nie licząc właśnie owoca lub garstki orzechów. U mnie od wizyty u gin zeszło 2 kg w dół, aż się sama dziwię. Nie wiem czy ćwiczyłaś przed ciąża? Bo ja tak i co dziennie robię ok godziny ćwiczeń. Może spróbuj na YouTube są lekkie ćwiczenia dla kobiet w ciąży no i wiadomo pomagają w porodzie wzmacniają mięśnie pleców i nóg. Możliwe również, że zatrzymuje się woda u Ciebie. W ciąży powinno się pić ok 3l wody.

Mogłabyś podać jakieś konkretne ćwiczenia? ;)

reklama
Moja córka też ma AZS albo ŁZS, no co lekarz to inna opinia. Latem skóra była idealna a teraz wszystko wraca i znów zaczyna się drapanie. Ile synek ma?
Synek ma 1,5 roczku. I w zasadzie nikt jeszcze nic mu nie zdiagnozowal. Ale to na pewno cos w typie azs bo drapie sie ale tylko przez sen najczęściej po udach. Spac nie może widac, ze go wszystko swedzi.
Wlasnie zima chyba najgorsza do przejścia?
Masz cos sprawdzonego co Wam pomaga? Ja mam taka emulsje 3w1 do kapania i smarowania moze jak do tegi powroce to mu minie.

Synek ma 1,5 roczku. I w zasadzie nikt jeszcze nic mu nie zdiagnozowal. Ale to na pewno cos w typie azs bo drapie sie ale tylko przez sen najczęściej po udach. Spac nie może widac, ze go wszystko swedzi.
Masz cos sprawdzonego co Wam pomaga? Ja mam taka emulsje 3w1 do kapania i smarowania moze jak do tegi powroce to mu minie.
Moja córka też ma 1,5 roku i od dawna dla niej najlepsza okazuje się bioderma, mimo tego że lekarze przepisuja co innego ja i tak wracam do biodermy

Moja córka też ma 1,5 roku i od dawna dla niej najlepsza okazuje się bioderma, mimo tego że lekarze przepisuja co innego ja i tak wracam do biodermy
My mamy emotopic. Sprobuje z ta bioderma.
Kurcze szkoda, ze dzieci biora po rodzicach co najgorsze. Maz ma azs niestety. Najgirzej, ze ma na skorze glowy naajwieksze problemy. Synek na szczescie na glowce poki co nic nie ma.

reklama
Moj ma 4,5roku i tez nikt nie zdiagnozowal u niego azs ale tez mamy raczej z tym problem. Wiosna i latem bylo ok, teraz znow mu sie zaczyna.
Ja mam wyprobowany i sprawdzony - u nas dziala cuda- zestaw Latopic krem do rąk, emulscja do kąpieli, emulsja do ciała.
Szczerze polecam.

Link do: Atopowe zapalenie skóry, AZS, skaza białkowa - alergia pokarmowa u dzieci

Do góry