reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jeżeli coś komuś nie pasuje proponuję przestać czytać forum ;)

Pomocne jest to na tym forum że możemy się na wzajem wspierać i wymieniać doświadczeniami :)

A co w tym nawet złego że sobie ,,pogadamy"? zawsze to lżej na duszy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny! Nie było mnie kilka dni, a tu tyle do nadrobienia ja wreszcie doczekałam się brzuszka, co prawda jest taki mały, ze nikt go nie widzi ale ja już troszkę widzę jak jestem rozebrana :) w czwartek mamy badania prenatalne, już nie mogę się doczekac:) wyniki z pappy już mam także lekarz sobie porówna. Jestem ciekawa płci :) :D muszę nadrobić forum bo pewnie już czesc z Was zna płeć :)
Oo to mamy w tym samym dniu :)
Ja juz nie moge sie doczekać :)
Tez mam nerwy ale to akurat u mnie normalne czego bysmy tutaj nie pisały. Mysle ze akurat tutaj duzo mamy wsparcia. Pewnie z Wami nt ciazy duzo wiecej rozmawiam niz z bliskimi bo ilez oni chca i moga sluchac nawiedzonej mamuski ktora znowu sie tak cieszy ciaza :)

Kurna weźcie przestańcie tak jedna drugą nakręcać przed prenatalnymi :D
W pierwszej ciąży do wszystkiego podchodziłam na lajcie, niczym się nie denerwowałam. A to dlatego, że na fora trafiłam na końcówkę ciąży hehe
A teraz ciągle jakieś zmartwienia. A to wyczekiwanie 7. tygodnia, potem 12. tygodnia, a to jak cukier wyjdzie, a jak TSH mi wyjdzie, a co lekarz powie po USG, a czy za dużo utyta jestem lub za mało.
Non stop coś wymyślamy nowego. Teraz i ja się cykam genetycznych, a mam w następny wtorek. Musze odłączyć internet bo osiwieje przez tydzień
A ja Cie rozumiem i mam takie samo zdanie :) fajne jest te forum bo mozna sie wiele dowiedziec, zapytać, porównać wyżalić itp. itd. ale i dokłada troche stresu. Jestem w pierwszej ciąży i o wielu rzeczach ktorymi trzeba sie martwić w ciazy dowiedzialam sie z forum :) np cukrzyca ciążowa- nie myslalam ze tak wielu osob dotyczy...nikt z moich znajomych nie miał a troche już tych ciąż było ;)

Gratuluję dziewczyny. Jak ja się cieszę, że w naszej grupie są na razie same dobre wieści, na prawdę [emoji4] to mnie podnosi na duchu. Babcia mi pierogi przywiozła, ale fart [emoji3][emoji3]
Ale bym zjadla :) chyba zrobie ruskie w tym tygodniu. Dzisiaj omawialam z mama menu na wigilie :) zamowilam sobie bardzooo duzo pierogów z kapusta i grzybami :) i kapuste z fasola bo bardzo lubie :)

Jezu dziewczyny. Dzwoniłam znów do tego laboratorium z pytaniem, czy poprawią mi wyniki. Wiecie co się dowiedziałam? Że ten wynik jest powtarzalnie reaktywny i, że jak dzwonili do mnie w piątek to nie mówili, że wynik jest dobry. To co kurde wymyśliłam to sobie? Szkoda, że nie nagrałam tej rozmowy [emoji35] jutro chyba pojadę do kolejnego laboratorium i zrobię jeszcze jedne badania. Dla świętego spokoju.
Ogólnie siedzę i ryczę, bo jak się okaże, że jednak mam to hcv to masakra :(

Także nie wszystkie wiadomości są dobre [emoji17]

Jezu dziewczyny. Dzwoniłam znów do tego laboratorium z pytaniem, czy poprawią mi wyniki. Wiecie co się dowiedziałam? Że ten wynik jest powtarzalnie reaktywny i, że jak dzwonili do mnie w piątek to nie mówili, że wynik jest dobry. To co kurde wymyśliłam to sobie? Szkoda, że nie nagrałam tej rozmowy [emoji35] jutro chyba pojadę do kolejnego laboratorium i zrobię jeszcze jedne badania. Dla świętego spokoju.
Ogólnie siedzę i ryczę, bo jak się okaże, że jednak mam to hcv to masakra :(

Także nie wszystkie wiadomości są dobre [emoji17]
Co za laboratorium niekompetentne ... Faktycznie lepiej powtórz ten wynik w innym miejscu

reklama
Ja też już po! Wszystko wygląda dobrze, przeziernosc 1,6mm dzidzio ma 6,52cm i wszystko na swoim miejscu płeć nieznana :) wyniki testu krwi za tydzień. Data porodu to 05.06.
IMG_20181126_135758.jpg

Załączniki

• IMG_20181126_135758.jpg
    IMG_20181126_135758.jpg
    938,1 KB · Wyświetleń: 280
Do góry