Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja tu nakrecania zadnego nie widzę jesli chodzi o prenatalne[emoji57] raczej to ze po prostu wiekszosc nie moze sie doczekac a pewnie część tak jak ja tez sie boi bo to jednak jedno z ważniejszych badan w ciazy i nie ma tu nic dziwnego ze sie boimi.Kurna weźcie przestańcie tak jedna drugą nakręcać przed prenatalnymi
W pierwszej ciąży do wszystkiego podchodziłam na lajcie, niczym się nie denerwowałam. A to dlatego, że na fora trafiłam na końcówkę ciąży hehe
A teraz ciągle jakieś zmartwienia. A to wyczekiwanie 7. tygodnia, potem 12. tygodnia, a to jak cukier wyjdzie, a jak TSH mi wyjdzie, a co lekarz powie po USG, a czy za dużo utyta jestem lub za mało.
Non stop coś wymyślamy nowego. Teraz i ja się cykam genetycznych, a mam w następny wtorek. Musze odłączyć internet bo osiwieje przez tydzień
Hmmm my kupujemy prezenty tylko dla tz rodziców, dla jego taty mamy taki alko w skrzynce [emoji57]Dziewczyny a ja mam pytanie z okazji zbliżających się świąt
Co dajecie swoim rodzicom? Moi są raczej ludźmi co mają naprawdę dużo rzeczy... Wolałabym uniknąc alkoholi bo wiem że mają naprawdę tego dużo w barku. Nic mi nie przychodzi do głowy, rodzice młodzi bo tata 50 a mama 47 lat...
Może któraś z Was mnie zainspiruje
A dla mamy wymyslilam ze zamowie jakaś ksiazke (nad tytulem jeszcze mysle ale na pewno cos z kryminałów), termofor i kubek z zaparzaczem i napisem najlepsza babcia na świecie.
No i zastanawiam sie tez nad takim zestawem dla obojga do grzanego wina/ podgrzewania herbaty.