reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jeżeli coś komuś nie pasuje proponuję przestać czytać forum ;)

Pomocne jest to na tym forum że możemy się na wzajem wspierać i wymieniać doświadczeniami :)

A co w tym nawet złego że sobie ,,pogadamy"? zawsze to lżej na duszy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny! Nie było mnie kilka dni, a tu tyle do nadrobienia ja wreszcie doczekałam się brzuszka, co prawda jest taki mały, ze nikt go nie widzi ale ja już troszkę widzę jak jestem rozebrana :) w czwartek mamy badania prenatalne, już nie mogę się doczekac:) wyniki z pappy już mam także lekarz sobie porówna. Jestem ciekawa płci :) :D muszę nadrobić forum bo pewnie już czesc z Was zna płeć :)
Oo to mamy w tym samym dniu :)
Ja juz nie moge sie doczekać :)
Tez mam nerwy ale to akurat u mnie normalne czego bysmy tutaj nie pisały. Mysle ze akurat tutaj duzo mamy wsparcia. Pewnie z Wami nt ciazy duzo wiecej rozmawiam niz z bliskimi bo ilez oni chca i moga sluchac nawiedzonej mamuski ktora znowu sie tak cieszy ciaza :)

Kurna weźcie przestańcie tak jedna drugą nakręcać przed prenatalnymi :D
W pierwszej ciąży do wszystkiego podchodziłam na lajcie, niczym się nie denerwowałam. A to dlatego, że na fora trafiłam na końcówkę ciąży hehe
A teraz ciągle jakieś zmartwienia. A to wyczekiwanie 7. tygodnia, potem 12. tygodnia, a to jak cukier wyjdzie, a jak TSH mi wyjdzie, a co lekarz powie po USG, a czy za dużo utyta jestem lub za mało.
Non stop coś wymyślamy nowego. Teraz i ja się cykam genetycznych, a mam w następny wtorek. Musze odłączyć internet bo osiwieje przez tydzień
A ja Cie rozumiem i mam takie samo zdanie :) fajne jest te forum bo mozna sie wiele dowiedziec, zapytać, porównać wyżalić itp. itd. ale i dokłada troche stresu. Jestem w pierwszej ciąży i o wielu rzeczach ktorymi trzeba sie martwić w ciazy dowiedzialam sie z forum :) np cukrzyca ciążowa- nie myslalam ze tak wielu osob dotyczy...nikt z moich znajomych nie miał a troche już tych ciąż było ;)

Gratuluję dziewczyny. Jak ja się cieszę, że w naszej grupie są na razie same dobre wieści, na prawdę [emoji4] to mnie podnosi na duchu. Babcia mi pierogi przywiozła, ale fart [emoji3][emoji3]
Ale bym zjadla :) chyba zrobie ruskie w tym tygodniu. Dzisiaj omawialam z mama menu na wigilie :) zamowilam sobie bardzooo duzo pierogów z kapusta i grzybami :) i kapuste z fasola bo bardzo lubie :)

Jezu dziewczyny. Dzwoniłam znów do tego laboratorium z pytaniem, czy poprawią mi wyniki. Wiecie co się dowiedziałam? Że ten wynik jest powtarzalnie reaktywny i, że jak dzwonili do mnie w piątek to nie mówili, że wynik jest dobry. To co kurde wymyśliłam to sobie? Szkoda, że nie nagrałam tej rozmowy [emoji35] jutro chyba pojadę do kolejnego laboratorium i zrobię jeszcze jedne badania. Dla świętego spokoju.
Ogólnie siedzę i ryczę, bo jak się okaże, że jednak mam to hcv to masakra :(

Także nie wszystkie wiadomości są dobre [emoji17]

Jezu dziewczyny. Dzwoniłam znów do tego laboratorium z pytaniem, czy poprawią mi wyniki. Wiecie co się dowiedziałam? Że ten wynik jest powtarzalnie reaktywny i, że jak dzwonili do mnie w piątek to nie mówili, że wynik jest dobry. To co kurde wymyśliłam to sobie? Szkoda, że nie nagrałam tej rozmowy [emoji35] jutro chyba pojadę do kolejnego laboratorium i zrobię jeszcze jedne badania. Dla świętego spokoju.
Ogólnie siedzę i ryczę, bo jak się okaże, że jednak mam to hcv to masakra :(

Także nie wszystkie wiadomości są dobre [emoji17]
Co za laboratorium niekompetentne ... Faktycznie lepiej powtórz ten wynik w innym miejscu

reklama
Ja też już po! Wszystko wygląda dobrze, przeziernosc 1,6mm dzidzio ma 6,52cm i wszystko na swoim miejscu płeć nieznana :) wyniki testu krwi za tydzień. Data porodu to 05.06.
IMG_20181126_135758.jpg

Załączniki

• IMG_20181126_135758.jpg
    IMG_20181126_135758.jpg
    938,1 KB · Wyświetleń: 286
Do góry