reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hahaha, przychodzi takie zwątpienie w momencie...[emoji23] po czym myślę sobie "to tylko facet" [emoji39] nie chcę żeby to jakoś feministycznie zabrzmiało, lubię tą płeć, ale mózgi mają całkiem inne od naszych [emoji39]
Takie myślenie jest bardzo niefeminustyczne właśnie... ;) Normalne, że ogląda poronosy bo to facet? Ja nie uważam się za pruderyjną osobę, ale gdybym swojego faceta przyłapała, że codziennie wysyła kolegom gołe dupy to by mnie szlag trafił.
Kolega mojego M czasem do mnie wysyła takie filmiki, ale ja mu nic podobnego nie odsyłam :D

Oj, sporo się tego uzbierało [emoji17] oby krzywa wyszła w porządku. No i najważniejsze - prenatalne. Też mam jutro i obowiązkowo obie jutro dzielimy się dobrymi wieściami!!
Też mam jutro prenatalne! :)
Będą emocje!

Dziewczyny.. albo ja jestem dziwna, albo moj facet. Ostatnio zauważyłam w wiadomościach na Facebooku mojego tz ze koledzy mu wysyłają filmiki z kobietami które są bardzo skąpo ubrane i pokazują swoje „pipki” i on im wysyła coś podobnego i mi to przeszkadza.. ostatnio mi powiedział ze mam za mały tyłek.
U mnie była podobna sytuacja to tak się wk.. że się prawie o rozwód otarło :/ nie wiem czy dalej to robi, wolę nie wiedzieć bo mi ciśnienie podnosi, ale na taki komentarz nigdy bym nie pozwoliła.

Jak czytam o waszych spacerach, wyjsciach na obiadki czy chociażby do znajomych to zazdroszcze...ja od 3 tygodni głownie leżę w łóżku i na nic nie mam ochoty...ani siły...mam nadzieje ze mi to minie w drugim trymestrze :))
Ja też zazdroszczę, bo teraz nie mogę za długo chodzić a jeszcze niedawno biegałam po 5km lekko :/
Czuję się jak worek ziemniaków :p

Jutro będę dzwonić do gin i od razu.zapisze sie do.dentysty niech też.się.wypowie.....bo jak dla mnie mogłabym wytrzymam z tym zębem do porodu bo on tylko lekko cmi ale.ze odzywa 6-letnia kanalowka to przeraża mnie myśl że infekcja jakaś jest i bakterie przecież on powinien być.martwy i Naczytalam.się oczywiście w.necie że przedwczesny poród itp.....
Zrób tak koniecznie musisz się uspokoić i wiedzieć co się dzieje.

Takie myślenie jest bardzo niefeminustyczne właśnie... ;) Normalne, że ogląda poronosy bo to facet? Ja nie uważam się za pruderyjną osobę, ale gdybym swojego faceta przyłapała, że codziennie wysyła kolegom gołe dupy to by mnie szlag trafił.
Kolega mojego M czasem do mnie wysyła takie filmiki, ale ja mu nic podobnego nie odsyłam :D
Mój nie wysyła tylko otrzymuje, ale to nawet nie o to chodzi. Zazwyczaj te filmiki mają jakąś wątpliwie śmieszną lub obrzydliwą puentę, nic nie wnoszą, mnie jako osoby nie obrażają, życia seksualnego tym bardziej nie zmieniają. Znam wartość swojego faceta i to, że odbierze i nawet obejrzy taki filmik do końca jakoś tego nie zmienia. [emoji6] ale rozumiem, ze są osoby które odbierają to inaczej.

Mój nie wysyła tylko otrzymuje, ale to nawet nie o to chodzi. Zazwyczaj te filmiki mają jakąś wątpliwie śmieszną lub obrzydliwą puentę, nic nie wnoszą, mnie jako osoby nie obrażają, życia seksualnego tym bardziej nie zmieniają. Znam wartość swojego faceta i to, że odbierze i nawet obejrzy taki filmik do końca jakoś tego nie zmienia. [emoji6] ale rozumiem, ze są osoby które odbierają to inaczej.
Obejrzy spoko. Sama bym obejrzała, gdyby mi ktoś wysłał. :D Ale, że wyszukuje i odsyła to już nie na moje nerwy. A już tym bardziej gdyby skrytykował mój wygląd to od razu bym skorelowała z tymi filmikami...

Dziewczyny moja gin nie odpisuje w sprawie infekcji, myślicie że mogę się smarować clotrimazolum mam w domu.

reklama
Dziewczyny.. albo ja jestem dziwna, albo moj facet. Ostatnio zauważyłam w wiadomościach na Facebooku mojego tz ze koledzy mu wysyłają filmiki z kobietami które są bardzo skąpo ubrane i pokazują swoje „pipki” i on im wysyła coś podobnego i mi to przeszkadza.. ostatnio mi powiedział ze mam za mały tyłek.
Akurat mój mąż też dostaje takie głupie filmiki np z nagimi kobietami które kończą się jakimś głupim lub obrzydliwym żartem ale ja nie zwracam uwagi na te filmiki
A może Cię pociesze jak zrobiło Ci się przykro, gdzie Twoj facet skomentował Twój tylek.
O ciąży dowiedziałam się w 5-6 tc, na wadze wciąż tyle samo a jak powiedziałam mojemu "jestem w ciąży" to oczywiście ucieszył się i tekst "ale tak myślałem bo właśnie tak trochę się zaokraglilas"

Do góry