reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mi się wydaje , że u facetów to raczej normalne. Oni mają inne poczucie humoru i nawet nie zdają sobie sprawy, że mogą nas kobiety w ten sposób urazić. Mój mąż też dostaje takie filmiki, ale też w to nie wnikam. A uwaga co do tyłka, hmm zależy w jaki sposób była powiedziana. Może to był nieudolny żart

No właśnie jeśli to niezdolny żart, to trzeba chłopakowi wybaczyć głupotę. Osobiście mój mąż akurat niczego sobie z kumplami nie podsyła( ale tez nic nie sprawdzam, wiec ręki nie dam sobie uciąć). W związku można sobie mówić co nam się w sobie podoba lub nie, ale są granice dobrego smaku. Także to prawda, ze to zależy jak to powiedział.

reklama
Tylko codziennie takie filmiki. Nie czasem.
Tylko później nie czuje się z tym dobrze jak mi mówi za chuda jesteś, za mały masz tyłek a później wyobrażenie ze laski z filmiku lepsze

No niestety, faceci tak maja. Wiem, ze Ci przykro. Może mu powiedz o tym wprost, ze nie odpowiada Ci takie komentowanie Twojego ciała, sam pewnie tez nie chciałby żebyś go w taki sposób komentowala.

Dziewczyny.. albo ja jestem dziwna, albo moj facet. Ostatnio zauważyłam w wiadomościach na Facebooku mojego tz ze koledzy mu wysyłają filmiki z kobietami które są bardzo skąpo ubrane i pokazują swoje „pipki” i on im wysyła coś podobnego i mi to przeszkadza.. ostatnio mi powiedział ze mam za mały tyłek.
Ja bym wpadła w furię i już bym go pakowała do wyprowadzki. Faceci są dziwni, ale dla mnie to byłaby prawie zdrada.

Ja nie, chociaż w pierwszej ciąży nosiłam :p
Ja nie nosze, ale tak sobie teraz myślę, że wczesniej zawsze mialam w torebce. Musze to zmienic i włożyć. [emoji6]
Pierwszy raz takie miejsce parkingowe widzę ;)
Ja tez w tamtym tygodniu z takiego korzystalam. I w sumie jeszcze nie wiedac brzucha ale jak można to dlaczego mam nie korzystać [emoji6]

reklama
Do góry