reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mi się wydaje , że u facetów to raczej normalne. Oni mają inne poczucie humoru i nawet nie zdają sobie sprawy, że mogą nas kobiety w ten sposób urazić. Mój mąż też dostaje takie filmiki, ale też w to nie wnikam. A uwaga co do tyłka, hmm zależy w jaki sposób była powiedziana. Może to był nieudolny żart

No właśnie jeśli to niezdolny żart, to trzeba chłopakowi wybaczyć głupotę. Osobiście mój mąż akurat niczego sobie z kumplami nie podsyła( ale tez nic nie sprawdzam, wiec ręki nie dam sobie uciąć). W związku można sobie mówić co nam się w sobie podoba lub nie, ale są granice dobrego smaku. Także to prawda, ze to zależy jak to powiedział.

reklama
Tylko codziennie takie filmiki. Nie czasem.
Tylko później nie czuje się z tym dobrze jak mi mówi za chuda jesteś, za mały masz tyłek a później wyobrażenie ze laski z filmiku lepsze

No niestety, faceci tak maja. Wiem, ze Ci przykro. Może mu powiedz o tym wprost, ze nie odpowiada Ci takie komentowanie Twojego ciała, sam pewnie tez nie chciałby żebyś go w taki sposób komentowala.

Dziewczyny.. albo ja jestem dziwna, albo moj facet. Ostatnio zauważyłam w wiadomościach na Facebooku mojego tz ze koledzy mu wysyłają filmiki z kobietami które są bardzo skąpo ubrane i pokazują swoje „pipki” i on im wysyła coś podobnego i mi to przeszkadza.. ostatnio mi powiedział ze mam za mały tyłek.
Ja bym wpadła w furię i już bym go pakowała do wyprowadzki. Faceci są dziwni, ale dla mnie to byłaby prawie zdrada.

Ja nie, chociaż w pierwszej ciąży nosiłam :p
Ja nie nosze, ale tak sobie teraz myślę, że wczesniej zawsze mialam w torebce. Musze to zmienic i włożyć. [emoji6]
Pierwszy raz takie miejsce parkingowe widzę ;)
Ja tez w tamtym tygodniu z takiego korzystalam. I w sumie jeszcze nie wiedac brzucha ale jak można to dlaczego mam nie korzystać [emoji6]

reklama
Do góry