reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mój ma 32 a czasem jak mi puści filmiki, które dostaje nawet od starszych kolegów to się zastanawiam czasem, skąd ja go wzielam haha :D
Hahaha, przychodzi takie zwątpienie w momencie...[emoji23] po czym myślę sobie "to tylko facet" [emoji39] nie chcę żeby to jakoś feministycznie zabrzmiało, lubię tą płeć, ale mózgi mają całkiem inne od naszych [emoji39]

Ja niestety na brzuchu już nie dam rady, raz że brzuch już wystaje, to jeszcze cycki pękają, więc śpię na boku ale mój ulubiony jest prawy.

Współczuję! Idź do dentysty koniecznie i tak jak piszesz, zapytaj gina co z rtg, może te osłony działają wystarczająco?

Wygonilam rodzinkę na spacer bo taka piękna pogoda się zrobiła a sama odpoczywam.
Jutro będę dzwonić do gin i od razu.zapisze sie do.dentysty niech też.się.wypowie.....bo jak dla mnie mogłabym wytrzymam z tym zębem do porodu bo on tylko lekko cmi ale.ze odzywa 6-letnia kanalowka to przeraża mnie myśl że infekcja jakaś jest i bakterie przecież on powinien być.martwy i Naczytalam.się oczywiście w.necie że przedwczesny poród itp.....

Ostatnia edycja:
Ja w piątek byłam u nowego dentysty i mi powiedziała ze rtg w ciąż unikać i podobno nawet ściąganie kamienia ultradzwiekami nie jest wskazane? Sciagalam kamień na początku sierpnia ostatnio.
Nie wiem komu uwierzyć bo w sierpniu byłam jeszcze u poprzedniego stomatologa i powiedział ze w trakcie ciąży 2-3 razy trzeba będzie ściągać kamień a ta nowa powiedziała że jak myje zęby szczoteczka elektryczna to nie powinno być potrzeby ściągania i mam przyjść do kontroli w 30 tc.

Ja w piątek byłam u nowego dentysty i mi powiedziała ze rtg w ciąż unikać i podobno nawet ściąganie kamienia ultradzwiekami nie jest wskazane? Sciagalam kamień na początku sierpnia ostatnio.
Nie wiem komu uwierzyć bo w sierpniu byłam jeszcze u poprzedniego stomatologa i powiedział ze w trakcie ciąży 2-3 razy trzeba będzie ściągać kamień a ta nowa powiedziała że jak myje zęby szczoteczka elektryczna to nie powinno być potrzeby ściągania i mam przyjść do kontroli w 30 tc.
Hmmm ...no i dlatego.najpierw muszę poznać.opinie mojej gin jeśli chodzi o to RTG zanim pójdę do dentysty....

Dziewczyny.. albo ja jestem dziwna, albo moj facet. Ostatnio zauważyłam w wiadomościach na Facebooku mojego tz ze koledzy mu wysyłają filmiki z kobietami które są bardzo skąpo ubrane i pokazują swoje „pipki” i on im wysyła coś podobnego i mi to przeszkadza.. ostatnio mi powiedział ze mam za mały tyłek.
Ja uważam, że masz rację, niech się facet nauczy jak się zachowywać w stosunku do swojej partnerki. Mój mąż w życiu by mi czegoś takiego nie powiedział, przecież to chamskie i poniżające. Dla mnie to jest nie do przyjęcia i całkowicie rozumiem twoje podejście.
Porozmawiaj z nim i powiedz jak się czujesz i że to ci przeszkadza jeśli nie zrozumie to sięgnij po broń na jego poziomie. Puść mu filmik z murzynem któremu wisi do kolan i powiedz, że nie dorasta temu z filmu do pięt... Może wtedy dotrze do niego co nieco

reklama
Dziewczyny.. albo ja jestem dziwna, albo moj facet. Ostatnio zauważyłam w wiadomościach na Facebooku mojego tz ze koledzy mu wysyłają filmiki z kobietami które są bardzo skąpo ubrane i pokazują swoje „pipki” i on im wysyła coś podobnego i mi to przeszkadza.. ostatnio mi powiedział ze mam za mały tyłek.

Ech, mi tez by to przeszkadzało. Nie jesteś dziwna, ale faceci to czasami zachowują się bardzo żenująco:/

Do góry