reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mój ma 32 a czasem jak mi puści filmiki, które dostaje nawet od starszych kolegów to się zastanawiam czasem, skąd ja go wzielam haha :D
Hahaha, przychodzi takie zwątpienie w momencie...[emoji23] po czym myślę sobie "to tylko facet" [emoji39] nie chcę żeby to jakoś feministycznie zabrzmiało, lubię tą płeć, ale mózgi mają całkiem inne od naszych [emoji39]

Ja niestety na brzuchu już nie dam rady, raz że brzuch już wystaje, to jeszcze cycki pękają, więc śpię na boku ale mój ulubiony jest prawy.

Współczuję! Idź do dentysty koniecznie i tak jak piszesz, zapytaj gina co z rtg, może te osłony działają wystarczająco?

Wygonilam rodzinkę na spacer bo taka piękna pogoda się zrobiła a sama odpoczywam.
Jutro będę dzwonić do gin i od razu.zapisze sie do.dentysty niech też.się.wypowie.....bo jak dla mnie mogłabym wytrzymam z tym zębem do porodu bo on tylko lekko cmi ale.ze odzywa 6-letnia kanalowka to przeraża mnie myśl że infekcja jakaś jest i bakterie przecież on powinien być.martwy i Naczytalam.się oczywiście w.necie że przedwczesny poród itp.....

Ostatnia edycja:
Ja w piątek byłam u nowego dentysty i mi powiedziała ze rtg w ciąż unikać i podobno nawet ściąganie kamienia ultradzwiekami nie jest wskazane? Sciagalam kamień na początku sierpnia ostatnio.
Nie wiem komu uwierzyć bo w sierpniu byłam jeszcze u poprzedniego stomatologa i powiedział ze w trakcie ciąży 2-3 razy trzeba będzie ściągać kamień a ta nowa powiedziała że jak myje zęby szczoteczka elektryczna to nie powinno być potrzeby ściągania i mam przyjść do kontroli w 30 tc.

Ja w piątek byłam u nowego dentysty i mi powiedziała ze rtg w ciąż unikać i podobno nawet ściąganie kamienia ultradzwiekami nie jest wskazane? Sciagalam kamień na początku sierpnia ostatnio.
Nie wiem komu uwierzyć bo w sierpniu byłam jeszcze u poprzedniego stomatologa i powiedział ze w trakcie ciąży 2-3 razy trzeba będzie ściągać kamień a ta nowa powiedziała że jak myje zęby szczoteczka elektryczna to nie powinno być potrzeby ściągania i mam przyjść do kontroli w 30 tc.
Hmmm ...no i dlatego.najpierw muszę poznać.opinie mojej gin jeśli chodzi o to RTG zanim pójdę do dentysty....

Dziewczyny.. albo ja jestem dziwna, albo moj facet. Ostatnio zauważyłam w wiadomościach na Facebooku mojego tz ze koledzy mu wysyłają filmiki z kobietami które są bardzo skąpo ubrane i pokazują swoje „pipki” i on im wysyła coś podobnego i mi to przeszkadza.. ostatnio mi powiedział ze mam za mały tyłek.
Ja uważam, że masz rację, niech się facet nauczy jak się zachowywać w stosunku do swojej partnerki. Mój mąż w życiu by mi czegoś takiego nie powiedział, przecież to chamskie i poniżające. Dla mnie to jest nie do przyjęcia i całkowicie rozumiem twoje podejście.
Porozmawiaj z nim i powiedz jak się czujesz i że to ci przeszkadza jeśli nie zrozumie to sięgnij po broń na jego poziomie. Puść mu filmik z murzynem któremu wisi do kolan i powiedz, że nie dorasta temu z filmu do pięt... Może wtedy dotrze do niego co nieco

reklama
Dziewczyny.. albo ja jestem dziwna, albo moj facet. Ostatnio zauważyłam w wiadomościach na Facebooku mojego tz ze koledzy mu wysyłają filmiki z kobietami które są bardzo skąpo ubrane i pokazują swoje „pipki” i on im wysyła coś podobnego i mi to przeszkadza.. ostatnio mi powiedział ze mam za mały tyłek.

Ech, mi tez by to przeszkadzało. Nie jesteś dziwna, ale faceci to czasami zachowują się bardzo żenująco:/

Do góry