reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej, dobry wieczór :)
Chciałam polajkować, a na małym ekranie wcisnęło mi się „niezbyt mądre”, proszę nie brać tego osobiście!
Do rzeczy, odkryłam dziś na 10 sekund przed wyjściem w gości - i natychmiast spanikowałam - że żadne z jeansów już się nie dopinają na brzuchu. I jedyna spódnica także. Latając już w nerwach w majtkach i podkolanówkach przebiegałam koło szafy tz i... bingo.. jego świeżo wyprane jeansy leżały na wierzchu i prosiły o danie im szansy ;)
Pupa pasuje, talia pasuje, nogawki nieco przydługie, ale ujdą. Po co mi spodnie ciążowe? 8-)

reklama
Cenne rady, na pewno będę je realizować! Może zamiast czytania książek - poczytam nuty [emoji39] jakoś tekst muzyczny był mi zawsze o wiele bliższy [emoji5] ..chociaz dostałam książkę od sasiadki "W oczekiwaniu na dziecko" i poczytuję ją trochę. :)

Ciekawe czy Twój drugi bobas będzie równie spokojny ;)

Sama się właśnie zastanawiam:) jednego jestem pewna, lekko z dwoma takimi maluchami łatwo nie będzie :)

A my razem ponad 12 a po ślubie 6....decyzja o pierwszym dziecku była zaraz po ślubie bo przecież starania troche trwają A tu akurat za pierwszym razem się udało [emoji6] A drugie planowaliśmy tak żeby pierwszy miał już 3 skończone i tak sie udało. A teraz trzecie urodzi się dokladnie po następnych 3 latach. Co do przespanych nocek to umożliwił mi to drugi synek jak miał około 3 miesięcy Ale wtedy o 6 rano brałam laktator i sciągałam nadmiar pokarmu. Bo piersi jak bomby po tylu godzinach. Za to w dzien co chwilę wisiał przy dystrybutorze.

Z dwoma da się....gorzej z trzema [emoji6] i ja sie zastanawiam jak dam radę [emoji16]
Dasz rade [emoji12] ja kiedyś chcialam 4 ale nieeee zostaje przy dwojce i dosc [emoji23]
Moja siostra ma 4 i szczerze ją podziwiam ze daje sobie z nimi rade, w dodatku przez wiekszos czasu sama [emoji6]

Dobry wieczor!
Agatki, bardzo współczuje. Niewyobrażalna tragedia. :(

My korzystaliśmy z monitoru oddechu przez moment, ale któregoś razu córka się przesunęła, a to dziadostwo zaczęło wyć. Najgorsze sekundy życia nim dobiegłam do jej pokoju, od pierwszej nocy spała u siebie, i zobaczyłam, że wszystko ok.

U mnie miły dzień zakończony bólami brzucha i wymiotami. Chyba za dużo zjadłam u mamy. Jeśli to od ciąży, to ta, jest zdecydowanie gorsza od poprzedniej, przynajmniej na razie. A gdzie do 12 tygodnia... :/

Napiłam się rumianku i idę spać. Oby jutro było lepiej.

Dobranoc!

Dasz rade [emoji12] ja kiedyś chcialam 4 ale nieeee zostaje przy dwojce i dosc [emoji23]
Moja siostra ma 4 i szczerze ją podziwiam ze daje sobie z nimi rade, w dodatku przez wiekszos czasu sama [emoji6]
Ja tez chciałam 4 ale jak zebrala sie dzisiaj moja rodzinka siostra i 2 kuzynki to była tragedia...wiec chgba na 2 skoncze. Na razie zobacze jakie 1 bedzie [emoji23]

reklama
Ja tez chciałam 4 ale jak zebrala sie dzisiaj moja rodzinka siostra i 2 kuzynki to była tragedia...wiec chgba na 2 skoncze. Na razie zobacze jakie 1 bedzie [emoji23]
No ja właśnie dopiero jak zobaczylam jak to siostra ma ciagle wszystko na glowie przy takiej gromadce to zrezygnowalam [emoji12]
Kiedys nie chcialam miec wcale dzieci ale jak sie zdarzyla wpadka w wieku 17lat to wszystko sie zmienilo [emoji12] teraz moj plan byl taki i bedzie osiagniety ze przed 23urodzinami juz bede podwojna mamą i wystarczy [emoji12]

Do góry