reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Czytałam wczoraj artykuł. Polska ma bardzo duży odsetek śmierci wśród dzieci do 1 roku życia. Pokonaliśmy nawet Ukrainę. I ciężko powiedzieć co jest tego przyczyna
Nie wiedziałam tego, ale jak przed chwilą czytałam to taka śmierć bez przyczyny u zdrowych dzieci to rzadkość mimo wszystko, nigdy bym nie sądziła że w bliskiej rodzinie coś takiego będzie miało miejsce. Teraz sama myślę nad kupnem monitora oddechu pomimo że przy synku nie używałam

reklama
@Silje1008 @Madelaine701 - to my się dłużej ociągaliśmy z decyzją po ślubie ;) chociaż razem jesteśmy prawie od 10 lat. Przyznaję bez bicia, że to takie troszkę wygodnictwo nam się załączyło po wprowadzeniu do własnego domu... ale zaczeło czegoś, a wlasciwie Kogoś brakować. Tak cicho i pusto nagle zaczęło się robić.

Nie wiedziałam tego, ale jak przed chwilą czytałam to taka śmierć bez przyczyny u zdrowych dzieci to rzadkość mimo wszystko, nigdy bym nie sądziła że w bliskiej rodzinie coś takiego będzie miało miejsce. Teraz sama myślę nad kupnem monitora oddechu pomimo że przy synku nie używałam
Jeśli ten monitor oddechu sprawi, że bedziemy spokojniejsze to myślę, że warto kupić... tym bardziej, że takie straszne rzeczy dzieją się w najbliższym otoczeniu [emoji20] [emoji20] [emoji20]

Opowieść podręcznej.
Serial o przyszłości, gdzie po jakiejś wojnie większość kobiet zostaje bezpłodna. Kobiety płodne są podręcznymi, które mają rodzić dzieci jakimś ważniakom, dobrym rodzinom, mają rytualnie oddawać się mężom, których żony nie mogą zajść w ciążę. Całkiem wciągający[/Moj ulubiony tak mnie wciagnal ze normalnie po nocach ogladalam:) i jeszcze Orphan Black.

@Silje1008 @Madelaine701 - to my się dłużej ociągaliśmy z decyzją po ślubie ;) chociaż razem jesteśmy prawie od 10 lat. Przyznaję bez bicia, że to takie troszkę wygodnictwo nam się załączyło po wprowadzeniu do własnego domu... ale zaczeło czegoś, a wlasciwie Kogoś brakować. Tak cicho i pusto nagle zaczęło się robić.

No i w końcu bobas będzie :)

I na pewno nie będzie cicho... [emoji39] [emoji39] [emoji39]

O nie:)) co to, to nie:))
Korzystaj teraz z ostatnich miesięcy spokoju:) wysypisk się, oglądaj filmy, czytaj książki, ćwicz, i rób wszystko na co masz ochotę:)
Mój bobas się co prawda całkiem spokojny trafił, ale za przespana cała nocą to tęsknie :)))

O nie:)) co to, to nie:))
Korzystaj teraz z ostatnich miesięcy spokoju:) wysypisk się, oglądaj filmy, czytaj książki, ćwicz, i rób wszystko na co masz ochotę:)
Mój bobas się co prawda całkiem spokojny trafił, ale za przespana cała nocą to tęsknie :)))
Cenne rady, na pewno będę je realizować! Może zamiast czytania książek - poczytam nuty [emoji39] jakoś tekst muzyczny był mi zawsze o wiele bliższy [emoji5] ..chociaz dostałam książkę od sasiadki "W oczekiwaniu na dziecko" i poczytuję ją trochę. :)

Ciekawe czy Twój drugi bobas będzie równie spokojny ;)

reklama
Moj mial 6msc jak zaczął przesypiac całą noc [emoji6] wiec mozna sie wyspac, zalezy jaki egzemplarz sie trafi [emoji12] no ale w dzien raczej cicho juz nigdy nie bedzie [emoji12]

Nam w styczniu stukna 4lata razem [emoji7] mlody w maju bedzie mial 5 urodziny a czerwcu pojawi sie nasza wspolna wyczekana kruszynka [emoji7]

Do góry