reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja pierwszą córkę urodziłam mając 30 lat, zgadzam się że to bardzo indywidualna kwestia. Dla nas to był idealny czas, dla kogoś to może być za wcześnie lub za późno.
U mnie nadal straszne samopoczucie. Nie mam mdłości, ale jestem tak osłabiona, że ledwo żyję. Najchętniej przeleżałabym cały dzień pod kocem, ale niestety ;) Mój mąż znów rano wyjeżdża, a ja zostaję z córką, w dodatku idę na nią na L4 po wczorajszych nocnych ekscesach. Bardzo się martwię czy dam radę się nią zajmować w takim stanie, ale kto jak nie ja :)

reklama
IMG_4360.JPG

Z pamiętnika ciężarówki [emoji23][emoji23][emoji23] a ja jeszcze nie spie i coś o dziwo dzisiaj zasnąć nie mogę :(

Załączniki

• IMG_4360.JPG
    IMG_4360.JPG
    65,3 KB · Wyświetleń: 342
@Silje1008 @Madelaine701 - to my się dłużej ociągaliśmy z decyzją po ślubie ;) chociaż razem jesteśmy prawie od 10 lat. Przyznaję bez bicia, że to takie troszkę wygodnictwo nam się załączyło po wprowadzeniu do własnego domu... ale zaczeło czegoś, a wlasciwie Kogoś brakować. Tak cicho i pusto nagle zaczęło się robić.
Coś w tym jest, że im dłużej człowiek tylko we dwoje to się staje troszkę wygodny... Trochę się boje jak to teraz będzie, teraz wiele decyzji zależalo tylko od nas. A jak się pojawi to maleństwo to trzeba będzie przede wszystkim brać jego dobro pod uwagę :)

Coś w tym jest, że im dłużej człowiek tylko we dwoje to się staje troszkę wygodny... Trochę się boje jak to teraz będzie, teraz wiele decyzji zależalo tylko od nas. A jak się pojawi to maleństwo to trzeba będzie przede wszystkim brać jego dobro pod uwagę :)

Oj tak:) zgadzam się:) Gdybym była troszkę młodsza najprawdopodobniej wstrzymalibyśmy się z decyzja o 2 bobasie, no ale już zapowiedziałam mężowi. Albo wracam po macierzyńskim do pracy i nie robimy już dzieciątka, albo jeszcze próba podczas macierzyńskiego. Udało się zrobić w trakcie, także do czerwca czekam z niecierpliwością. Tak szczerze to ja marzę o powrocie do pracy, no ale decyzje podjęliśmy wspólnie i cieszę się tym maleństwem. Tylko osobiście chciałabym żeby czas jak najszybciej zleciał;)) po prenatalnych napisze do szefa, ze moje wolne się przedłuża do 2020

reklama
Oj tak:) zgadzam się:) Gdybym była troszkę młodsza najprawdopodobniej wstrzymalibyśmy się z decyzja o 2 bobasie, no ale już zapowiedziałam mężowi. Albo wracam po macierzyńskim do pracy i nie robimy już dzieciątka, albo jeszcze próba podczas macierzyńskiego. Udało się zrobić w trakcie, także do czerwca czekam z niecierpliwością. Tak szczerze to ja marzę o powrocie do pracy, no ale decyzje podjęliśmy wspólnie i cieszę się tym maleństwem. Tylko osobiście chciałabym żeby czas jak najszybciej zleciał;)) po prenatalnych napisze do szefa, ze moje wolne się przedłuża do 2020
Fajnie , że tak jedno po drugim ... Będziecie na bieżąco w temacie, nie będzie takiej różnicy wieku miedzy dziećmi :)

Do góry