Madelaine701
Fanka BB :)
Trzymam kciukiCześć laski. Właśnie jadę z tz na wizytę .on prowadzi bo ja nie dam rady . Wizyta na 9 trzymajcie kciuki proszę. Odezwe się po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiCześć laski. Właśnie jadę z tz na wizytę .on prowadzi bo ja nie dam rady . Wizyta na 9 trzymajcie kciuki proszę. Odezwe się po
Ja już od paru tygodni wrzucam w rozmowy wzmianki w stylu "no tak, kino - to niedługo będzie luksus i sajgon organizacyjny" [emoji39] albo "wolny dzień to trzeba się wyspać na zapas" [emoji39] . Wszystkie plany i decyzje uzależnione od tego malego Człowieczka. mimo wszystko czuję, że tego właśnie potrzebuję.Coś w tym jest, że im dłużej człowiek tylko we dwoje to się staje troszkę wygodny... Trochę się boje jak to teraz będzie, teraz wiele decyzji zależalo tylko od nas. A jak się pojawi to maleństwo to trzeba będzie przede wszystkim brać jego dobro pod uwagę
Trzymam kciuki[emoji8][emoji8][emoji110][emoji110][emoji110]Cześć laski. Właśnie jadę z tz na wizytę .on prowadzi bo ja nie dam rady . Wizyta na 9 trzymajcie kciuki proszę. Odezwe się po
Witaj [emoji3] no kino to już nie taka łatwa sprawa. Aczkolwiek nam sie zawsze uda coś wymyślić i znaleźć troche czasu dla siebie [emoji6]Ja już od paru tygodni wrzucam w rozmowy wzmianki w stylu "no tak, kino - to niedługo będzie luksus i sajgon organizacyjny" [emoji39] albo "wolny dzień to trzeba się wyspać na zapas" [emoji39] . Wszystkie plany i decyzje uzależnione od tego malego Człowieczka. mimo wszystko czuję, że tego właśnie potrzebuję.
Witam się Dziewczyny znad porannej kawy, która dzisiaj mi tak smakuje, jak już dawno nie smakowała [emoji7]
Miłego dnia ;*
Popieram ! [emoji12]P.S. Laski, dołączajcie do tematu "galeria brzuszków" - będziemy mieć super pamiątkę za kilka miesięcy jak się Bąbelki wyklują [emoji39] [emoji7] [emoji39]
Trzeba będzie wznosić się na wyżyny logistycznych umiejętności [emoji23] ale na pewno warto dla dobra relacji partnerskich/małżeńskich. Rodziców jednych i drugich mamy 150 km od siebie więc spontaniczne zostawienie szkraba z babcią odpada [emoji39]Witaj [emoji3] no kino to już nie taka łatwa sprawa. Aczkolwiek nam sie zawsze uda coś wymyślić i znaleźć troche czasu dla siebie [emoji6]
Ja mam piętro wyżej [emoji16]Trzeba będzie wznosić się na wyżyny logistycznych umiejętności [emoji23] ale na pewno warto dla dobra relacji partnerskich/małżeńskich. Rodziców jednych i drugich mamy 150 km od siebie więc spontaniczne zostawienie szkraba z babcią odpada [emoji39]
I zazdroszczę i nie zazdroszczę jednocześnie... [emoji39] jak kocham swoich rodziców i teściów, tak ta odległość ma zdecydowanie więcej plusów póki co. [emoji3] [emoji3] [emoji3]Ja mam piętro wyżej [emoji16]
Ja nie mam brzucha jeszczeP.S. Laski, dołączajcie do tematu "galeria brzuszków" - będziemy mieć super pamiątkę za kilka miesięcy jak się Bąbelki wyklują [emoji39] [emoji7] [emoji39]