reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny znacie może jakieś tytuły książek ,które warto przeczytać? W tematyce ciąży oczywiście...?

Ja czytałam kaz cookie, ciężarówka przez 9 miesięcy i Dzieciozmagania- suuuper są:), I Cud narodzin Kalety
Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy i moje dziecko nie chce jeść. Każda z tych pozycji polecam

reklama
Ciężko mi powiedzieć bo z matką dziecka nie ma kontaktu, tak bardzo przeżywa, najprawdopodobniej śmierć łóżeczkowa. To takie niesprawiedliwe

Czytałam wczoraj artykuł. Polska ma bardzo duży odsetek śmierci wśród dzieci do 1 roku życia. Pokonaliśmy nawet Ukrainę. I ciężko powiedzieć co jest tego przyczyna

reklama
W tamtym roku dopiero wyszłam za mąż i zamieszkaliśmy sami. I tak tylko pół roku cieszyliśmy się wyłącznie sobą, a później zaczęliśmy starania o dzidziusia :)
My drugą rocznicę ślubu mamy 19 listopada, także za kilka dni :) temat dziecka pojawił sie w wakacje, a działanie z pozytywnym skutkiem nastapilo od razu we wrześniu. ;)
No i oczywiście zgadzam się z tym, ze to jest sprawa bardzo indywidualna ;)

Do góry