reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej, dobry wieczór :)
Chciałam polajkować, a na małym ekranie wcisnęło mi się „niezbyt mądre”, proszę nie brać tego osobiście!
Do rzeczy, odkryłam dziś na 10 sekund przed wyjściem w gości - i natychmiast spanikowałam - że żadne z jeansów już się nie dopinają na brzuchu. I jedyna spódnica także. Latając już w nerwach w majtkach i podkolanówkach przebiegałam koło szafy tz i... bingo.. jego świeżo wyprane jeansy leżały na wierzchu i prosiły o danie im szansy ;)
Pupa pasuje, talia pasuje, nogawki nieco przydługie, ale ujdą. Po co mi spodnie ciążowe? 8-)

reklama
Cenne rady, na pewno będę je realizować! Może zamiast czytania książek - poczytam nuty [emoji39] jakoś tekst muzyczny był mi zawsze o wiele bliższy [emoji5] ..chociaz dostałam książkę od sasiadki "W oczekiwaniu na dziecko" i poczytuję ją trochę. :)

Ciekawe czy Twój drugi bobas będzie równie spokojny ;)

Sama się właśnie zastanawiam:) jednego jestem pewna, lekko z dwoma takimi maluchami łatwo nie będzie :)

A my razem ponad 12 a po ślubie 6....decyzja o pierwszym dziecku była zaraz po ślubie bo przecież starania troche trwają A tu akurat za pierwszym razem się udało [emoji6] A drugie planowaliśmy tak żeby pierwszy miał już 3 skończone i tak sie udało. A teraz trzecie urodzi się dokladnie po następnych 3 latach. Co do przespanych nocek to umożliwił mi to drugi synek jak miał około 3 miesięcy Ale wtedy o 6 rano brałam laktator i sciągałam nadmiar pokarmu. Bo piersi jak bomby po tylu godzinach. Za to w dzien co chwilę wisiał przy dystrybutorze.

Z dwoma da się....gorzej z trzema [emoji6] i ja sie zastanawiam jak dam radę [emoji16]
Dasz rade [emoji12] ja kiedyś chcialam 4 ale nieeee zostaje przy dwojce i dosc [emoji23]
Moja siostra ma 4 i szczerze ją podziwiam ze daje sobie z nimi rade, w dodatku przez wiekszos czasu sama [emoji6]

Dobry wieczor!
Agatki, bardzo współczuje. Niewyobrażalna tragedia. :(

My korzystaliśmy z monitoru oddechu przez moment, ale któregoś razu córka się przesunęła, a to dziadostwo zaczęło wyć. Najgorsze sekundy życia nim dobiegłam do jej pokoju, od pierwszej nocy spała u siebie, i zobaczyłam, że wszystko ok.

U mnie miły dzień zakończony bólami brzucha i wymiotami. Chyba za dużo zjadłam u mamy. Jeśli to od ciąży, to ta, jest zdecydowanie gorsza od poprzedniej, przynajmniej na razie. A gdzie do 12 tygodnia... :/

Napiłam się rumianku i idę spać. Oby jutro było lepiej.

Dobranoc!

Dasz rade [emoji12] ja kiedyś chcialam 4 ale nieeee zostaje przy dwojce i dosc [emoji23]
Moja siostra ma 4 i szczerze ją podziwiam ze daje sobie z nimi rade, w dodatku przez wiekszos czasu sama [emoji6]
Ja tez chciałam 4 ale jak zebrala sie dzisiaj moja rodzinka siostra i 2 kuzynki to była tragedia...wiec chgba na 2 skoncze. Na razie zobacze jakie 1 bedzie [emoji23]

reklama
Ja tez chciałam 4 ale jak zebrala sie dzisiaj moja rodzinka siostra i 2 kuzynki to była tragedia...wiec chgba na 2 skoncze. Na razie zobacze jakie 1 bedzie [emoji23]
No ja właśnie dopiero jak zobaczylam jak to siostra ma ciagle wszystko na glowie przy takiej gromadce to zrezygnowalam [emoji12]
Kiedys nie chcialam miec wcale dzieci ale jak sie zdarzyla wpadka w wieku 17lat to wszystko sie zmienilo [emoji12] teraz moj plan byl taki i bedzie osiagniety ze przed 23urodzinami juz bede podwojna mamą i wystarczy [emoji12]

Do góry