reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzień dobry!
Próbuję tego wielocytatu, ale nadal mi nie wychodzi. :wściekła/y:

Gratuluję Maluszków, wszystkie cudowne <3

Ja wizytę mam dopiero 29 listopada, więc jeszcze sobie poczekam.

Wczoraj drugi raz zwymiotowałam i całą noc nie mogłam spać, jakoś mi ciężko było. W ogóle od jakiegoś czasu pobolewa mnie nadbrzusze i już sobie wkręciłam najgorsze choroby, przez co panikuje przed pójściem na usg :baffled::-D

No nic, pora wstawać do pracy. Pewnie jak co dzień nie będę mogła dobudzić córki do przedszkola. o_O

Miłego dnia!

reklama
Witam się z Wami powracając ze świata durnych snów.. a w nich wizyta u nieznanej pani ginekolog, która powiedziała, że odkleja się łożysko, a do tego plemnik nie połączył się dobrze z komórką jajową więc poronienie to kwestia czasu. (???)
Wiecie co zrobiła żeby temu zapobiec? Uczesała mi na głowie mega ciasny warkocz i nie kazała tej fryzury pod żadnym pozorem zmieniać... ochroni mnie ona przed nieszczęściem [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
To ja lece plesc warkocz! :D

Dzień dobry.
Ja tych moich mężczyzn w kosmos wyślę.. Jak dziś ładnie synek spał Tak męża miałam już wyrzucić z sypialni... Kiedy ja się wyśpię :(
Miłego dnia

Dzień dobry ja dziś spałam jak zabita ale wybiła 6:30 i już oczy otwarte , a koło 14 znowu będę usypiać na stojąca

ja dzis delikatnie bede jesc kupilam sobie bulki serek topiony i nic wiecej .....boje sie po tej biegunce wczoraj......w ogole zaczynam sie stresowac bo mam plaski brzuch jak rano wstane i jak probuje wciagac go to nic sie nie pojawia, a po jedzenie byle jakim! mam taki brzuch ze kazdy mi mowi ze szybko mnie w tej ciazy wypycha a mi juz sie nie chce tlumaczyc ze to chyba wzdecia......w pierwszej tak nie mialam ze brzuch byl az twardy z tych wzdec;/

ja dzis delikatnie bede jesc kupilam sobie bulki serek topiony i nic wiecej .....boje sie po tej biegunce wczoraj......w ogole zaczynam sie stresowac bo mam plaski brzuch jak rano wstane i jak probuje wciagac go to nic sie nie pojawia, a po jedzenie byle jakim! mam taki brzuch ze kazdy mi mowi ze szybko mnie w tej ciazy wypycha a mi juz sie nie chce tlumaczyc ze to chyba wzdecia......w pierwszej tak nie mialam ze brzuch byl az twardy z tych wzdec;/
Też tak mam nie przejmuj się

Ja od rana mam twardy brzuch i ciągnie okropnie , wczoraj mnie strasznie jajnik kuł

reklama
A ja gdzieś czytałam, że niby z początkiem
9 tyg. trochę się uspokają mdłości i w ogóle hormony, ale to chyba pić na wodę ?
Ja mam coraz gorsze mdłości i do tego ból żołądka i tak w kółko pomiędzy jedyny posiłkiem, a drugim :(
Ja jestem w 11 tygodniu i nadal mdli, chociaż wydaje mi się że powoli jest poprawa... Niby do 12 tygodnia zwykle mdłości ustępują

Do góry