reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzień dobry!
Próbuję tego wielocytatu, ale nadal mi nie wychodzi. :wściekła/y:

Gratuluję Maluszków, wszystkie cudowne <3

Ja wizytę mam dopiero 29 listopada, więc jeszcze sobie poczekam.

Wczoraj drugi raz zwymiotowałam i całą noc nie mogłam spać, jakoś mi ciężko było. W ogóle od jakiegoś czasu pobolewa mnie nadbrzusze i już sobie wkręciłam najgorsze choroby, przez co panikuje przed pójściem na usg :baffled::-D

No nic, pora wstawać do pracy. Pewnie jak co dzień nie będę mogła dobudzić córki do przedszkola. o_O

Miłego dnia!

reklama
Witam się z Wami powracając ze świata durnych snów.. a w nich wizyta u nieznanej pani ginekolog, która powiedziała, że odkleja się łożysko, a do tego plemnik nie połączył się dobrze z komórką jajową więc poronienie to kwestia czasu. (???)
Wiecie co zrobiła żeby temu zapobiec? Uczesała mi na głowie mega ciasny warkocz i nie kazała tej fryzury pod żadnym pozorem zmieniać... ochroni mnie ona przed nieszczęściem [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
To ja lece plesc warkocz! :D

Dzień dobry.
Ja tych moich mężczyzn w kosmos wyślę.. Jak dziś ładnie synek spał Tak męża miałam już wyrzucić z sypialni... Kiedy ja się wyśpię :(
Miłego dnia

Dzień dobry ja dziś spałam jak zabita ale wybiła 6:30 i już oczy otwarte , a koło 14 znowu będę usypiać na stojąca

ja dzis delikatnie bede jesc kupilam sobie bulki serek topiony i nic wiecej .....boje sie po tej biegunce wczoraj......w ogole zaczynam sie stresowac bo mam plaski brzuch jak rano wstane i jak probuje wciagac go to nic sie nie pojawia, a po jedzenie byle jakim! mam taki brzuch ze kazdy mi mowi ze szybko mnie w tej ciazy wypycha a mi juz sie nie chce tlumaczyc ze to chyba wzdecia......w pierwszej tak nie mialam ze brzuch byl az twardy z tych wzdec;/

ja dzis delikatnie bede jesc kupilam sobie bulki serek topiony i nic wiecej .....boje sie po tej biegunce wczoraj......w ogole zaczynam sie stresowac bo mam plaski brzuch jak rano wstane i jak probuje wciagac go to nic sie nie pojawia, a po jedzenie byle jakim! mam taki brzuch ze kazdy mi mowi ze szybko mnie w tej ciazy wypycha a mi juz sie nie chce tlumaczyc ze to chyba wzdecia......w pierwszej tak nie mialam ze brzuch byl az twardy z tych wzdec;/
Też tak mam nie przejmuj się

Ja od rana mam twardy brzuch i ciągnie okropnie , wczoraj mnie strasznie jajnik kuł

reklama
A ja gdzieś czytałam, że niby z początkiem
9 tyg. trochę się uspokają mdłości i w ogóle hormony, ale to chyba pić na wodę ?
Ja mam coraz gorsze mdłości i do tego ból żołądka i tak w kółko pomiędzy jedyny posiłkiem, a drugim :(
Ja jestem w 11 tygodniu i nadal mdli, chociaż wydaje mi się że powoli jest poprawa... Niby do 12 tygodnia zwykle mdłości ustępują

Do góry