reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Śliczne sa wszystkie zdjecia waszych maluszków. Ja mam wizytę 14 i mam nadzieję, że w końcu dowiem sie czegoś konkretnego. Zapisalam sie tez na wizyte prywatnie. Najpierw pojde na nfz a później prywatnie.

A tak w ogole to myslicie ze nie będą mi w przychodni robić problemów jak bede chciała robic ksero wynikow badan? Nie mam możliwości odbioru on-line, bo tylko te co sa robione prywatnie tak mozna odebrac, a ja chce zeby gin prywatnie tez mogl rzucic okiem na wyniki.
Z tego co wiem to powinnaś dostać oryginały do domu
Bo wyniki są dla pacjenta

reklama
A ja gdzieś czytałam, że niby z początkiem
9 tyg. trochę się uspokają mdłości i w ogóle hormony, ale to chyba pić na wodę ?
Ja mam coraz gorsze mdłości i do tego ból żołądka i tak w kółko pomiędzy jedyny posiłkiem, a drugim :(

Cześć kochane ;*
Nie było mnie 2 dni ale udało mi się wszystko nadrobić !
Ogromne gratulacje dla wszystkich mam :) piękne zdjęcia :) cudowne bombelki :) ❤️❤️❤️
I tak was czytałam iiii...
Dzisiaj wszystkie objawy jakby przeszły....
I po waszych wpisach o prawidłowo rozwijającej się ciąży przy objawach ... zaczynam świrować!
Wizytę mam 20.11 i co teraz ? To oznacza coś złego u mnie ? :( :( :( teraz mam początek 10 tygodnia.

Cześć kochane ;*
Ogromne gratulacje dla wszystkich mam :) piękne zdjęcia :) cudowne bombelki :) ❤️❤️❤️
I po waszych wpisach o prawidłowo rozwijającej się ciąży przy objawach ... zaczynam świrować!
Wizytę mam 20.11 i co teraz ? To oznacza coś złego u mnie ? :( :( :( teraz mam początek 10 tygodnia.

Moim zdaniem nie masz o co się martwić. U niektórych kobiet wszystkie niedogodności ciążowe zmniejszają się pod koniec 1 trymestru, więc może u Ciebie to się sprawdza ;) i teraz będziesz miała spokojną ciąże.

Witam się z Wami powracając ze świata durnych snów.. a w nich wizyta u nieznanej pani ginekolog, która powiedziała, że odkleja się łożysko, a do tego plemnik nie połączył się dobrze z komórką jajową więc poronienie to kwestia czasu. (???)
Wiecie co zrobiła żeby temu zapobiec? Uczesała mi na głowie mega ciasny warkocz i nie kazała tej fryzury pod żadnym pozorem zmieniać... ochroni mnie ona przed nieszczęściem [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]

Cześć kochane ;*
Nic się nie bój, może już poprostu dolegliwości Ci odpuszczają, bo powoli kończy Ci się I trymestr. Ja praktycznie oprócz bólu piersi i czasem pobolewania brzucha nie mam dolegliwości i wszystko jest ok. Każda ciąża jest inna, więc nie ma co panikować :)

reklama
Witam się z Wami powracając ze świata durnych snów.. a w nich wizyta u nieznanej pani ginekolog, która powiedziała, że odkleja się łożysko, a do tego plemnik nie połączył się dobrze z komórką jajową więc poronienie to kwestia czasu. (???)
Wiecie co zrobiła żeby temu zapobiec? Uczesała mi na głowie mega ciasny warkocz i nie kazała tej fryzury pod żadnym pozorem zmieniać... ochroni mnie ona przed nieszczęściem [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
O kurde ... Umarłam ze śmiechu hahaha :D:D:D ja też czasem miewam głupie sny :p

Do góry