reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

tylko wiesz to smiesznie wyglada bo rano wstaje plaska jak deska a wracam z prazy i brzych jak conajmniej 6 miesiac, az mi sie nie chce juz nikomu nic tlumaczyc i mowie ze szybko mnie wywalilo bo to druga ciaza;/
Jesli Ci to przeszkadza to moze espumisan soboe kup- chyba mozna go w ciazy brac? Moze cie bedzie mnoej gazowalo ? A nie mialas tak normalnoe? Ja na codzien i bez ciazy rano bylam plaska a wieczorem z brzuchem:)

reklama
Cześć dziewczyny. Czy któraś z mam jest z Łodzi? Niedawno wróciłam z Holandii i fajnie byłoby poznać jakąś mamusie. Mi też widać brzuch jakby był już z 6miesiac...

Jesli Ci to przeszkadza to moze espumisan soboe kup- chyba mozna go w ciazy brac? Moze cie bedzie mnoej gazowalo ? A nie mialas tak normalnoe? Ja na codzien i bez ciazy rano bylam plaska a wieczorem z brzuchem:)
nie wlasnie, nigdy tak nie mialam.....wczoraj mi zaczelo to przeszkadzac bo az jak skala ten brzuch byl;/

.
Tez mam calkiem plaski brzuch, nawet bardzoej niz przed ciaza bo przez niejedzenie schudlam 2 kilo. Ale mam tylozgiecie i poki mi sie nie przestawi do przodu to raczej bede plaska az mi wywali brzuszek z dnia na dzien:) za to piersi mi tak jiz urosly ze musze sie zebrac i kupic stanik wiekszy :) ale nie wiem kiedy to zrobie bo wycieczka do centrum handlowego poki co mnie przerasta, moze w weekend sie zbiore:)
O matko tyłozgiecie = bóle krzyżowe przy porodzie?

Hej dziewczyny :) my zalegamy w lozku. Dopiero na 20 mam z młoda wizytę :/ porazka jakaś... ja to od dwóch dni budzę się po kilka razy w nocy i wypijam po dwie szklanki wody i oczywiście sikam. Pociesza mnie fakt ze skoro w dzień wymiotuje to w nocy nadrabiam i oczywiście w nocy jestem strasznie głodna [emoji23]

Hej dziewczyny [emoji4] gratuluję wszystkim udanych wizyt a za dzisiejsze trzymam kciuki [emoji6] ja nie wiem jak ja wytrzymam do 1 grudnia do prenatalnych :( miesiąc to jest bardzo długo dla mnie, będę żyła w stresie czy wszystko jest ok

Hej dziewczyny, czytam już was kilka dni i postanowilam napisać:) Mam termin na 15-17 czerwiec, mam już 4 letnią córkę. Od tego tygodnia jestem na zwolnieniu, bo pracuję w gastronomii wiec będę miała więcej czasu:) Czuję się póki co o wiele gorzej niż w pierwszej ciąży- mam nudności dzień w dzień prawie nic nie mogę jeść tak mnie odrzuciło:mad:@ i jestem słaba jak nie ja- najprostsze czynności mnoe przerastaja a jak juz cos zrobie to jakbym nie wiadomo jaki wyczyn zrobila:/ ale wiem ze moglo by byc gorzej wiec na tym koncze narzekania:)
Cześć :-) U mnie termin na 19.06 i równie slabo.

A ja gdzieś czytałam, że niby z początkiem
9 tyg. trochę się uspokają mdłości i w ogóle hormony, ale to chyba pić na wodę ?
Ja mam coraz gorsze mdłości i do tego ból żołądka i tak w kółko pomiędzy jedyny posiłkiem, a drugim :(
Hmm...u mnie 8t2d i trochę inaczej te mdłości wyglądają. Rano już bez bólu głowy i mdłości tylko lekkie...potem w ciągu dnia slabnę i najgorzej jest tak od 15 do 20 (silne mdłości, ból głowy, słabość, zgaga)...żeby tylko przetrwać, przeważnie zasypiam z synem bo nie mam siły na nic. Ale jeszcze tydzień temu czułam się tak fatalnie non stop, nawet w nocy, a potem od samego rana. Także małą zmianę na plus widzę ;-) Oby u Ciebie tez bardzo tak było.
Dziś u mnie dzień ważenia: znowu waga w dół.

reklama
Do góry