Znajomości mojej Pani doktorA jakie masz wskazania do refundacji? U mnie niestety nie dało się tego obejść :/ na szczęście znalazłam za 340 usg plus papa wiec jakoś dam rade
reklama
WitajHej dziewczyny, czytam już was kilka dni i postanowilam napisać Mam termin na 15-17 czerwiec, mam już 4 letnią córkę. Od tego tygodnia jestem na zwolnieniu, bo pracuję w gastronomii wiec będę miała więcej czasu Czuję się póki co o wiele gorzej niż w pierwszej ciąży- mam nudności dzień w dzień prawie nic nie mogę jeść tak mnie odrzuciło@ i jestem słaba jak nie ja- najprostsze czynności mnoe przerastaja a jak juz cos zrobie to jakbym nie wiadomo jaki wyczyn zrobila:/ ale wiem ze moglo by byc gorzej wiec na tym koncze narzekania
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ahhh te ciążowe sny [emoji57]Witam się z Wami powracając ze świata durnych snów.. a w nich wizyta u nieznanej pani ginekolog, która powiedziała, że odkleja się łożysko, a do tego plemnik nie połączył się dobrze z komórką jajową więc poronienie to kwestia czasu. (???)
Wiecie co zrobiła żeby temu zapobiec? Uczesała mi na głowie mega ciasny warkocz i nie kazała tej fryzury pod żadnym pozorem zmieniać... ochroni mnie ona przed nieszczęściem [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
Mnie jak zwykle co noc meczy jednen sen...ide do wc siku i pojawia sie mnóstwo krwi, wolam tz zeby zbieral malego i jedziemy do szpitala a okazuje sie ze ich nie ma..i tak chodze wokol bloku i ich szukam i placze bo coraz bardziej krwawie...
Witam sie [emoji257]
Madelaine701
O jej straszny sen ale naszczęście to tylko senAhhh te ciążowe sny [emoji57]
Mnie jak zwykle co noc meczy jednen sen...ide do wc siku i pojawia sie mnóstwo krwi, wolam tz zeby zbieral malego i jedziemy do szpitala a okazuje sie ze ich nie ma..i tak chodze wokol bloku i ich szukam i placze bo coraz bardziej krwawie...
Witam sie [emoji257]
Pianistka1991
Okropny sen.. mi się na szczęście jakoś natrętnie nie powtarzają, moja głowa wymyśla co rusz nowe rewelacje [emoji29]Ahhh te ciążowe sny [emoji57]
Witam sie [emoji257]
Miłego dnia Dziewczyny! [emoji8] Pędzę do roboty [emoji8]
Madelaine701
Miłego dnia ja zaraz do laboratorium robić wyniki oby nie było dużo osóbOkropny sen.. mi się na szczęście jakoś natrętnie nie powtarzają, moja głowa wymyśla co rusz nowe rewelacje [emoji29]
Miłego dnia Dziewczyny! [emoji8] Pędzę do roboty [emoji8]
Paulina90
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny, czytam już was kilka dni i postanowilam napisać Mam termin na 15-17 czerwiec, mam już 4 letnią córkę. Od tego tygodnia jestem na zwolnieniu, bo pracuję w gastronomii wiec będę miała więcej czasu Czuję się póki co o wiele gorzej niż w pierwszej ciąży- mam nudności dzień w dzień prawie nic nie mogę jeść tak mnie odrzuciło@ i jestem słaba jak nie ja- najprostsze czynności mnoe przerastaja a jak juz cos zrobie to jakbym nie wiadomo jaki wyczyn zrobila:/ ale wiem ze moglo by byc gorzej wiec na tym koncze narzekania
Witamy u mnie tez zdecydowanie gorsze samopoczucie niż w pierwszej ciąży, ale przy synku 22 miesiące czasem nie mam czasu ponarzekać
Madelaine701
Też tak często mam że jak pójdę do WC nad ranem, poswiece sobie światłem po oczach to nie mogę zasnąćStraszne sny macie..a ja mogę do 7.30 spac a jak wstalam do toalety to od 5.30 nie moge usnąć [emoji21]. Tez tak macie ze nad ranem spać nie możecie.?
reklama
Madelaine701
Stoję sobie w laboratorium i jak zwykle masa ludzi i az mnie korci żeby wejść pierwsza z racji ciazy, ale pewnie by mnie ludzie zjedli