reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam się z Wami powracając ze świata durnych snów.. a w nich wizyta u nieznanej pani ginekolog, która powiedziała, że odkleja się łożysko, a do tego plemnik nie połączył się dobrze z komórką jajową więc poronienie to kwestia czasu. (???)
Wiecie co zrobiła żeby temu zapobiec? Uczesała mi na głowie mega ciasny warkocz i nie kazała tej fryzury pod żadnym pozorem zmieniać... ochroni mnie ona przed nieszczęściem [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
Haha, ja tez mam odiotyczne sny, a poprzedniej ciąży też tak mialam to chyba przez hormony, do tego stopnia ze potrafilam soe obudzic na sikanie i potem jak usypialam miec ciag dalszy snu, normalnie takie dlugie i realne ze wciagaly mnie lepiej niz serial:) teraz tez prawie codziennie cos mi sie sni:) pod koniec pierwszwj ciazy mialam sny o sikaniu w przeroznych kiblach świata, komiczne to bylo:) balam sie ze sie w koncu posikam do lozka, bo ile mozna śnić o sikaniu do najbardziej odjechanych kibelków:)

Cześć kochane ;*
Nie było mnie 2 dni ale udało mi się wszystko nadrobić !
Ogromne gratulacje dla wszystkich mam :) piękne zdjęcia :) cudowne bombelki :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
I tak was czytałam iiii...
Dzisiaj wszystkie objawy jakby przeszły....
I po waszych wpisach o prawidłowo rozwijającej się ciąży przy objawach ... zaczynam świrować!
Wizytę mam 20.11 i co teraz ? To oznacza coś złego u mnie ? :( :( :( teraz mam początek 10 tygodnia.

Zwariowalas?:) oczywiście, ze wszystko w porządku. Ja nie mam objawów i nawet mi do głowy nie przyszło, ze coś może być nie tak:). Musisz wyluzowac

ja dzis delikatnie bede jesc kupilam sobie bulki serek topiony i nic wiecej .....boje sie po tej biegunce wczoraj......w ogole zaczynam sie stresowac bo mam plaski brzuch jak rano wstane i jak probuje wciagac go to nic sie nie pojawia, a po jedzenie byle jakim! mam taki brzuch ze kazdy mi mowi ze szybko mnie w tej ciazy wypycha a mi juz sie nie chce tlumaczyc ze to chyba wzdecia......w pierwszej tak nie mialam ze brzuch byl az twardy z tych wzdec;/
.
Tez mam calkiem plaski brzuch, nawet bardzoej niz przed ciaza bo przez niejedzenie schudlam 2 kilo. Ale mam tylozgiecie i poki mi sie nie przestawi do przodu to raczej bede plaska az mi wywali brzuszek z dnia na dzien:) za to piersi mi tak jiz urosly ze musze sie zebrac i kupic stanik wiekszy :) ale nie wiem kiedy to zrobie bo wycieczka do centrum handlowego poki co mnie przerasta, moze w weekend sie zbiore:)

Moj tz pyta mnie czy chce obejrzeć wózek bo jego kolezanka z pracy ma do sprzedania za fajna cene [emoji57] kurcze teraz nie wiem czy jest sens skusic sie na inny niz planowałam bo stan idealny i fajna cena (a ja jestem z tych oszczednych [emoji14]) czy jednak pozniej kupic taki co sobie wymarzylam [emoji848]

.
Tez mam calkiem plaski brzuch, nawet bardzoej niz przed ciaza bo przez niejedzenie schudlam 2 kilo. Ale mam tylozgiecie i poki mi sie nie przestawi do przodu to raczej bede plaska az mi wywali brzuszek z dnia na dzien:) za to piersi mi tak jiz urosly ze musze sie zebrac i kupic stanik wiekszy :) ale nie wiem kiedy to zrobie bo wycieczka do centrum handlowego poki co mnie przerasta, moze w weekend sie zbiore:)
tylko wiesz to smiesznie wyglada bo rano wstaje plaska jak deska a wracam z prazy i brzych jak conajmniej 6 miesiac, az mi sie nie chce juz nikomu nic tlumaczyc i mowie ze szybko mnie wywalilo bo to druga ciaza;/

Moj tz pyta mnie czy chce obejrzeć wózek bo jego kolezanka z pracy ma do sprzedania za fajna cene [emoji57] kurcze teraz nie wiem czy jest sens skusic sie na inny niz planowałam bo stan idealny i fajna cena (a ja jestem z tych oszczednych [emoji14]) czy jednak pozniej kupic taki co sobie wymarzylam [emoji848]
ja bede brala uzywany w dobrym stanie :) moze warto zerknac?:)

reklama
O ja tak wczoraj mialam. Strasznie lewy jajnik mnie bolal a jak gwaltownie wstalan albo na łóżku sie przewróciłam to mnie ciaglo w dole brzucha i az pieklo. Wizytę mam dopiero w środę [emoji20]
ja tez dopiero w srode i juz sie nie spokojna robie....a z drugiej strony tak juz bym chciala go zobaczyc....:) go bo mam nadzieje na drugiego syna:D

Do góry