masz obawy przed tym co nowe po prostu wszystko przyjdzie z czasemJa mam w piątek i też przebieram nogami, ale tylko dlatego, że chce wiedzieć co z torbielą w pochwie i czy mam iść do diabetyka z tym cukrem.. Ja jestem inna ale mnie USG strasznie stresuję szczególnie widok zarodka, narazie nie mam jakis matczynych uczuć. Raczej się boję tego i aż mi było słabo ostatnio jak zobaczyłam serce Dziwne co?
reklama
Silje1008
Fanka BB :)
Czesc Mamusie,
Prosze, zebyscie trzymaly za mnie kciuki bo mam bardzo ciezki dzien. Chcialam po ludzku poinformowac szefa o ciazy. Skonczylo sie na wrzaskach, grozbach pod moim adresem i obietnicy, ze zamieni moje zycie w pieklo. Wybieglam z placzem do lekarza. Dostalam zakaz pracy, moj maz go zaraz zawiezie. Jestem klebkiem nerwow co to bedzie, co ten psychopata wymysli
To jakoś absurd, ty powinnaś ta sprawę zgłosić na policję. Tak nie można traktować ludzi i z całym szacunkiem jak bardzo wpływowy by nie był to to chyba nie jedyny pracodawca w mieście? Bardzo Ci współczuje, ale gdybys potrzebowała nawet porady to chętnie wesprę. Jestem co prawda na macierzyńskim ale zawodowo jestem kierownikiem regionalnym i mam styczność z pracownikami, pp, rekrutacja itd.
Silje1008
Ogolnie dowiedzialam sie, ze jestem dziwka ktora to zaplanowala bo wiem, ze ciezko bedzie znalezc i przyuczyc kogos na moje miejsce i w ten sposob chcialam celowo utrudnic mu zycie i on tego tak nie zostawi. Oby to sie szybko skonczylo. Dzieki Wam za wsparcie ;*
Szarlotka, mogę wiedzieć czym się zajmujesz? Rozumiem jeśli nie będziesz chciała napisać, ale przecież na każde stanowisko można kogoś wyszkolić, no ten Twój szef to jakiś tyran. Zgłoś go do PIPu
Kaamilaaa
Normalnie az tz sie dziwi ze ja! nie moge sie doczekać wizyty [emoji23] przeciez zawsze unikam jak moge [emoji23]Ja mam tak samo, normalnie zwlekałabym z wizytą ile się da, a teraz czekam z niecierpliwością
Wszystko przyjdzie z czasem [emoji6]Ja mam w piątek i też przebieram nogami, ale tylko dlatego, że chce wiedzieć co z torbielą w pochwie i czy mam iść do diabetyka z tym cukrem.. Ja jestem inna ale mnie USG strasznie stresuję szczególnie widok zarodka, narazie nie mam jakis matczynych uczuć. Raczej się boję tego i aż mi było słabo ostatnio jak zobaczyłam serce Dziwne co?
Czesto kobiety maja tak ze na poczatku nie czuja jakiejs wielkiej wiezi z dzieckiem w brzuchu, ale często sie to zmienia gdy już zaczyna czuc sie ruchy, to wszystko wtedy staje sie takie bardziej realne, widzi sie dokladnie i czuje ta mala istotke w sobie [emoji6]
milena1706
Dziewczyny czy Wam też tak szybko waga idzie do góry? U mnie dopiero 9 tc a na wadze 2 kg więcej. Myślałam że do świąt nie przytyje jakoś mega dużo bo mam chrzciny gdzie jestem chrzestną ale chyba mi się to nie uda
Konwalia90
Melduje sie ze zmienionym nickiem kto czyta forum ten wie kim jestem
Tamten nick ustawilam bezmyslnie taki sam jaki mam mail a z maila duzo korzystam w pracy....i nie chcialabym zeby ktoś mnie tu znalazl rozpoznał i czytal o prywatnych problemach
Tamten nick ustawilam bezmyslnie taki sam jaki mam mail a z maila duzo korzystam w pracy....i nie chcialabym zeby ktoś mnie tu znalazl rozpoznał i czytal o prywatnych problemach
Silje1008
Nie mam swiadkow, on jest cwany. Juz o nim tutaj pisalam. Dostalam zakaz pracy, nie L4. Do konca ciazy nie wolno mi pracowac. Mieszkam w niemczech a tu jest troszke inaczej niz w Polsce. Ciezko cos takiego udowodnic. Jesli nie da mi spokoju, bede musiala isc na policje. Tylko wiecie o co chodzi, w ciazy policja, sady itd. to ostatnie czego sie chce.
To zrozumiałe i oby Ciebie ominęło. Mam nadziej, ze już później uda Ci się zmienić prace
Ewna4
Witajcie dziewczyny. Cholera nie wiedziałam że tak w krótkim czasie tyle napiszecie. Nie jestem w stanie tego nadrobić ale do rzeczy: termin 24.06 choć liczę że będzie szybciej. To moja 4 ciaża, mam już trzy córki więc może się teraz uda syn zobaczymy. Od paru dni czuję się naprawdę fatalnie. Mega mdłości 24h ślinotok, senność ,zawroty głowy i doszły mi tego szumy uszne. Jest mi cholernie ciezko. Najstarsza chodzi do szkoły to ok. Średnia jest w zerowce i nawet nie mam siły jej zaprowadzac ...
Ilma
Witajcie dziewczyny. Cholera nie wiedziałam że tak w krótkim czasie tyle napiszecie. Nie jestem w stanie tego nadrobić ale do rzeczy: termin 24.06 choć liczę że będzie szybciej. To moja 4 ciaża, mam już trzy córki więc może się teraz uda syn zobaczymy. Od paru dni czuję się naprawdę fatalnie. Mega mdłości 24h ślinotok, senność ,zawroty głowy i doszły mi tego szumy uszne. Jest mi cholernie ciezko. Najstarsza chodzi do szkoły to ok. Średnia jest w zerowce i nawet nie mam siły jej zaprowadzac ...
Witaj, ładną masz gromadkę
reklama
Nati88
Fajnie że się udało zmienic [emoji1]Melduje sie ze zmienionym nickiem kto czyta forum ten wie kim jestem