Nati88
Fanka BB :)
W szpitalu podawano pacjentkom na wywołanie Ale na jedną działało A na drugą nieA kojarzysz nazwę? Lub wiesz coś o skuteczności? Bo czytałam o kilku i że skutecznośćia kiepsko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W szpitalu podawano pacjentkom na wywołanie Ale na jedną działało A na drugą nieA kojarzysz nazwę? Lub wiesz coś o skuteczności? Bo czytałam o kilku i że skutecznośćia kiepsko
W niemczech lekarz moze wystawic zakaz pracy, czyli nie moge pracowac do porodu, ale firma musi mi placic i nie moze mnie zwolnic. To nie jest chorobowe. Po prostu ze wzgledu na zagrozona ciaze nie moge wykonywac pracy.hm to pierwsze slysze zakaz pracy....czyli co moze Cie zwolnic??
A ze mam naprawde zagrozona ciaze i plamienia to nie bylo problemu z wystawieniem. Lekarz chcial juz miesiac temu, ale sie uparlam, ze bede “fair“ dla firmy. No i mam...W niemczech lekarz moze wystawic zakaz pracy, czyli nie moge pracowac do porodu, ale firma musi mi placic i nie moze mnie zwolnic. To nie jest chorobowe. Po prostu ze wzgledu na zagrozona ciaze nie moge wykonywac pracy.
Matko kochana....co za idiota....nie przejmuj sie nim. Masz l4 nic nie moze Ci zrobić....i naprawde nie denerwuj sie. Teraz przede wszystkim musisz dbac o siebie i maluszka...reszta sie jakos pouklada :*Czesc Mamusie,
Prosze, zebyscie trzymaly za mnie kciuki bo mam bardzo ciezki dzien. Chcialam po ludzku poinformowac szefa o ciazy. Skonczylo sie na wrzaskach, grozbach pod moim adresem i obietnicy, ze zamieni moje zycie w pieklo. Wybieglam z placzem do lekarza. Dostalam zakaz pracy, moj maz go zaraz zawiezie. Jestem klebkiem nerwow co to bedzie, co ten psychopata wymysli
rozumiem, no to niby jestes bezpiecznaW niemczech lekarz moze wystawic zakaz pracy, czyli nie moge pracowac do porodu, ale firma musi mi placic i nie moze mnie zwolnic. To nie jest chorobowe. Po prostu ze wzgledu na zagrozona ciaze nie moge wykonywac pracy.
Mi nie chodzi o prace, tylko jego zemste. Ale zablokowalam jego numer, probuje sie odciac od tego. Musi byc dobrze.rozumiem, no to niby jestes bezpieczna
no mógłby Cię nękać ale jak się od niego odetniesz to ok....no a Twoj mąż co teraz? co z jego praca?Mi nie chodzi o prace, tylko jego zemste. Ale zablokowalam jego numer, probuje sie odciac od tego. Musi byc dobrze.
@Zaskoczona2013 Wózek koszmarnie się prowadził, to podwójne małe kółko z przodu fatalne, mieszkaliśmy w Irlandii wiec nie było śniegu ale na spacerach w lesie itp gdzie jest ziemia czy piach, zapada się i nie pojedziesz, nie dmuchane, więc się szybko zdarlo, dość szybko zaczął się zacinać przy składaniu, mała niewygodna torba pod wózkiem no i kubełkowa spacerówka w której dziecko nie może się ułożyć wygodnie, przed zakupem wydawało mi się to fajne ale po doświadczeniach już wiem, że nie jestA co Ci w quinny nie pasowało? [emoji848]