reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hejka... Ja od dzisiaj w szpitalu..
Niestety wymioty wygrały... Odwodnilam się I leżę teraz pod kroplowka...

Najgorsze ze nic nie jem... Jakaś masakra..
A jeszcze pan ordynator powiedział że mam odstawić akard neoparin i duphaston... Gdzie mój gin powiedział że mam go brać do końca ciąży i trochę po jeśli chodzi o neoparin... Sama nie wiem co mam zrobić słuchać swojego lekarza czy tutaj ordynator (dodam że do ordynatora w tym szpitalu nie mam wogole zaufania)

reklama

A jeszcze pan ordynator powiedział że mam odstawić akard neoparin i duphaston... Gdzie mój gin powiedział że mam go brać do końca ciąży i trochę po jeśli chodzi o neoparin... Sama nie wiem co mam zrobić słuchać swojego lekarza czy tutaj ordynator (dodam że do ordynatora w tym szpitalu nie mam wogole zaufania)
A masz możliwość skontaktowania się ze swoim lekarzem?

Dziewczyny czy Wam też tak szybko waga idzie do góry? U mnie dopiero 9 tc a na wadze 2 kg więcej. Myślałam że do świąt nie przytyje jakoś mega dużo bo mam chrzciny gdzie jestem chrzestną ale chyba mi się to nie uda
U mnie jest mniej niż było, o jakiś kg, bo nie mam za bardzo apetytu.
Ja mam nadzieje, że nie przytyje do końca roku nic, bo mam ślub

Oj ja js Cibie rozumiem. Jakbym czytała o sobie w pierwszej ciąży... mało tego dopiero od niedawna czuje to macierzyństwo bo wcześniej to dla mnie jeden wielki stres, dziecko tylko jadło, spało, siusialko, kupkalo i ciagle to samo. Każda wizyta u gna to dla mnie był stres( mówię o usg) a teraz jest już w końcu fajnie. Chociaż taka mamuśka kwoka to nigdy nie będę. Tak szczerze gdyby nie wiek to jeszcze poczekalabym z druga ciąża bo bardzo tęsknie za praca:)

Ech, ja najbardziej się zmartwiłam, że za jakiś czas nie będę mogła chodzić do pracy. W poprzedniej ciąży pracowałam do 7 m-ca, teraz też tak planuje.

Mnie zastanwia to, czy będę w stanie pokochać drugie dziecko... Wiem, głupie

Masz możliwość zadzwonić do swojego gina? Ja bym to skonsultowała. Z tego co się orientuje nie można tak nagle odstawić tych lekow...

Nigdy w życiu nie odstawiaj leków. Twój lekarz zna twoja sytuację, najlepiej żebyś się z nim skontaktowala

reklama
Właśnie dzwoniłam nie odbiera...
Odstawienie leków właśnie może doprowadzić do krwawienia i problemów ciśnieniowych.. Dlatego trudno nie zamierzam patrzeć na ordynator którego i tak nie lubię i będę brać te leki mimo wszystko

Do góry