Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Rety ale mnie dzisiaj kłuje tak jakby w szyjce. Normalnie aż momentami jak siedzę to mnie wyprostuje :/ chyba wezme nospe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak mialam kilka razy ale ponoc to normalne na początku bo sie tam wszystko zmienia/rozciaga i jak nie ma zadnych innych niepokojacych objawów to nie ma co sie martwic [emoji4]Rety ale mnie dzisiaj kłuje tak jakby w szyjce. Normalnie aż momentami jak siedzę to mnie wyprostuje :/ chyba wezme nospe
Aaaa nie wytrzymałam! Zamowilam z mamy ginekolog segregator dla siebie oczywiście blondynkę i segregator medyczny dla Juli. Wiecie może ile się czeka na przesyłkę?
Ja czekałam max 3 dni
Rety ale mnie dzisiaj kłuje tak jakby w szyjce. Normalnie aż momentami jak siedzę to mnie wyprostuje :/ chyba wezme nospe
Karolcia to mnie pocieszylas. Bo wyczytałam w regulaminie ze maja 14 dni i aż zwątpiłam
A widzisz, GP mnie zmylilo daj znać kiedy wizyta.Dokładnie to w Irlandii mieszkam I mam nadzieje że mnie lekarz przyjmie szybko
No przecież to lepiej kiedy nie boli ani nie ma plamieńNa pewno to nic groźnego. Ja już popadam w panikę nic mnie nie boli, plamienia nie mam, mdłości tez nie , w podbrzuszu tez nic , i juz fiksuje.........
Współczuję nerwów oby już wszystko było dobrze! A dostałaś jakieś leki?Czesc dziewczyny! ja niestety polowe dzisiejszej nocy spędziłam na IP po tych brązowych plamieniach zaczęła ze mnie lecieć żywa krew i to w większej ilości...zrobili mi usg i lekarz powiedział, ze musiał być jakiś malutki krwiaczek albo coś się odkleilo i ze może już nie wrócą te plamienia z dobrych wieści był zarodek i biło serduszko Ciąża według usg jest tydzien młodsza, zreszta według bety tez jestem dobrej mysli, lekarz mnie bardzo pozytywnie nastawił, chociaż obawy dalej mam bo brzuch dalej boli
Bardzo się cieszę ze serduszko jest![emoji173]️ myśle czy iść nawet na kontrolna wcześniej żeby być spokojniejsza czy czekać jeszcze tydzień
A widzisz, GP mnie zmylilo daj znać kiedy wizyta.
No przecież to lepiej kiedy nie boli ani nie ma plamień
Współczuję nerwów oby już wszystko było dobrze! A dostałaś jakieś leki?
Ja się tak boję, że jeśli coś się u mnie będzie działo to nikt mi tu nie pomoże..
Jutro wizyta a ja czekam jak na szpilkach i tylko latam do łazienki sprawdzać
W dodatku mój M kompletnie się tym nie przejmuje :/