reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Rety ale mnie dzisiaj kłuje tak jakby w szyjce. Normalnie aż momentami jak siedzę to mnie wyprostuje :/ chyba wezme nospe

Łącze się w bólu dzisiaj, brzuch mnie obudził nad ranem i musiałam wziąć nospe jakieś mdlace bóle mam dzisiaj. Jestem nie wyspana i zła. Mam nadzieję że to tylko te bóle od rozciągania macicy, ale są męczące :(

Dokładnie to w Irlandii mieszkam I mam nadzieje że mnie lekarz przyjmie szybko
A widzisz, GP mnie zmylilo :) daj znać kiedy wizyta.

Na pewno to nic groźnego. Ja już popadam w panikę nic mnie nie boli, plamienia nie mam, mdłości tez nie , w podbrzuszu tez nic , i juz fiksuje.........
No przecież to lepiej kiedy nie boli ani nie ma plamień :)

Czesc dziewczyny! :) ja niestety polowe dzisiejszej nocy spędziłam na IP :( po tych brązowych plamieniach zaczęła ze mnie lecieć żywa krew i to w większej ilości...zrobili mi usg i lekarz powiedział, ze musiał być jakiś malutki krwiaczek albo coś się odkleilo i ze może już nie wrócą te plamienia :) z dobrych wieści był zarodek i biło serduszko ❤️❤️❤️ Ciąża według usg jest tydzien młodsza, zreszta według bety tez :) jestem dobrej mysli, lekarz mnie bardzo pozytywnie nastawił, chociaż obawy dalej mam bo brzuch dalej boli :(
Współczuję nerwów :( oby już wszystko było dobrze! A dostałaś jakieś leki?

Ja się tak boję, że jeśli coś się u mnie będzie działo to nikt mi tu nie pomoże..
Jutro wizyta a ja czekam jak na szpilkach i tylko latam do łazienki sprawdzać :(
W dodatku mój M kompletnie się tym nie przejmuje :/

reklama
A widzisz, GP mnie zmylilo :) daj znać kiedy wizyta.

No przecież to lepiej kiedy nie boli ani nie ma plamień :)

Współczuję nerwów :( oby już wszystko było dobrze! A dostałaś jakieś leki?

Ja się tak boję, że jeśli coś się u mnie będzie działo to nikt mi tu nie pomoże..
Jutro wizyta a ja czekam jak na szpilkach i tylko latam do łazienki sprawdzać :(
W dodatku mój M kompletnie się tym nie przejmuje :/

Duphaston przyjmuje, tu zawsze lekarze na plamienia dają progesteron, nie martw się pewnie Tobie tez przepisze i wszystko będzie ok :)

Do góry