reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Rety ale mnie dzisiaj kłuje tak jakby w szyjce. Normalnie aż momentami jak siedzę to mnie wyprostuje :/ chyba wezme nospe

Łącze się w bólu dzisiaj, brzuch mnie obudził nad ranem i musiałam wziąć nospe jakieś mdlace bóle mam dzisiaj. Jestem nie wyspana i zła. Mam nadzieję że to tylko te bóle od rozciągania macicy, ale są męczące :(

Dokładnie to w Irlandii mieszkam I mam nadzieje że mnie lekarz przyjmie szybko
A widzisz, GP mnie zmylilo :) daj znać kiedy wizyta.

Na pewno to nic groźnego. Ja już popadam w panikę nic mnie nie boli, plamienia nie mam, mdłości tez nie , w podbrzuszu tez nic , i juz fiksuje.........
No przecież to lepiej kiedy nie boli ani nie ma plamień :)

Czesc dziewczyny! :) ja niestety polowe dzisiejszej nocy spędziłam na IP :( po tych brązowych plamieniach zaczęła ze mnie lecieć żywa krew i to w większej ilości...zrobili mi usg i lekarz powiedział, ze musiał być jakiś malutki krwiaczek albo coś się odkleilo i ze może już nie wrócą te plamienia :) z dobrych wieści był zarodek i biło serduszko ❤️❤️❤️ Ciąża według usg jest tydzien młodsza, zreszta według bety tez :) jestem dobrej mysli, lekarz mnie bardzo pozytywnie nastawił, chociaż obawy dalej mam bo brzuch dalej boli :(
Współczuję nerwów :( oby już wszystko było dobrze! A dostałaś jakieś leki?

Ja się tak boję, że jeśli coś się u mnie będzie działo to nikt mi tu nie pomoże..
Jutro wizyta a ja czekam jak na szpilkach i tylko latam do łazienki sprawdzać :(
W dodatku mój M kompletnie się tym nie przejmuje :/

reklama
A widzisz, GP mnie zmylilo :) daj znać kiedy wizyta.

No przecież to lepiej kiedy nie boli ani nie ma plamień :)

Współczuję nerwów :( oby już wszystko było dobrze! A dostałaś jakieś leki?

Ja się tak boję, że jeśli coś się u mnie będzie działo to nikt mi tu nie pomoże..
Jutro wizyta a ja czekam jak na szpilkach i tylko latam do łazienki sprawdzać :(
W dodatku mój M kompletnie się tym nie przejmuje :/

Duphaston przyjmuje, tu zawsze lekarze na plamienia dają progesteron, nie martw się pewnie Tobie tez przepisze i wszystko będzie ok :)

Do góry