reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja też chrapię, na plecach to jak stary dziad! Tragedia. Przyjemności z krzywej kości... :no:

Dzisiaj znajomi wpadli na pomysł zdobycia Śnieżki. My się od razu zgodziliśmy... A później myśli: a zmiana ciśnienia, a duży wysiłek, a nie daj boze upadnę. I nie jedziemy. Ale teraz już nie dbam tylko o siebie, a 1 trymestr jest ryzykowny więc nie ma innej opcji. Trochę przykro, ale dla tej małej fasolki czego by się nie zrobilo. ❤️
Mieszkasz gdzieś w pobliżu Śnieżki? My z mężem przyjechaliśmy do Szklarskiej w piątek:)

Ja czekałam max 3 dni :)

Ja czekalam ok tygodnia

Przyjdzie szybko :) i są dwie przypinki z napisem „ jestem w ciąży „:) ja jestem bardzo zadowolona z segregatora. Mam nadzieje ze teraz w drugiej ciąży posłuży mi dłużej nic w pierwszej...:)

Ja tez mam taka nadzieje, ze i mi posłuży dłużej, najlepiej do czerwca :). Przypinke wyslalam w świat, na insta mamyginekolog byla taka "akcja" :)

Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wlosy ? [emoji45]

Mi wypadaja ale od dosc dawna.
Za to od kilku dni mam wrazenie jakby ktos usiadl mi na klatce piersiowej, czuje ze wzrasta puls i troche ciezej mi sie oddycha :/ ehh

reklama
Do góry