Grabcia123
Fanka BB :)
Nie dziekujeJesoooo toś przeszła. Masakra. Trzymam kciuki aby ta ciąża była spokojna i bezproblemowa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziekujeJesoooo toś przeszła. Masakra. Trzymam kciuki aby ta ciąża była spokojna i bezproblemowa.
Mam nadzieję.Duphaston przyjmuje, tu zawsze lekarze na plamienia dają progesteron, nie martw się pewnie Tobie tez przepisze i wszystko będzie ok
Ja bym zaczekala do 7 tygodnia chociaż a w którym teraz jesteś?
Mieszkasz gdzieś w pobliżu Śnieżki? My z mężem przyjechaliśmy do Szklarskiej w piątekJa też chrapię, na plecach to jak stary dziad! Tragedia. Przyjemności z krzywej kości...
Dzisiaj znajomi wpadli na pomysł zdobycia Śnieżki. My się od razu zgodziliśmy... A później myśli: a zmiana ciśnienia, a duży wysiłek, a nie daj boze upadnę. I nie jedziemy. Ale teraz już nie dbam tylko o siebie, a 1 trymestr jest ryzykowny więc nie ma innej opcji. Trochę przykro, ale dla tej małej fasolki czego by się nie zrobilo.
Czyli jeszcze troche poczekaj [emoji6] ja mam juz 7tc 6+3 i jutro rowny tydzien do wizyty [emoji120]Równy 6
Mi strasznie lecą włosy. Ale teraz jesień to też może mieć wpływ i ciąża to się nasila...Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wlosy ? [emoji45]
Mi ogolnie leca wlosy ale caly rok tak samo ale teraz to juz jest totalna masakra [emoji45] w pierwszej ciazy tez tak miałam wiec pewnie teraz bedzie tak samo [emoji45]Mi strasznie lecą włosy. Ale teraz jesień to też może mieć wpływ i ciąża to się nasila...
Ja czekałam max 3 dni
Przyjdzie szybko i są dwie przypinki z napisem „ jestem w ciąży „ ja jestem bardzo zadowolona z segregatora. Mam nadzieje ze teraz w drugiej ciąży posłuży mi dłużej nic w pierwszej...
Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wlosy ? [emoji45]
Czyli jeszcze troche poczekaj [emoji6] ja mam juz 7tc 6+3 i jutro rowny tydzien do wizyty [emoji120]