reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć[emoji5]
Jestem Magda i jestem pierwszy raz na forum. Mam synka 10 lat i córcie 9msc. Chcieliśmy z mężem postarać się o dziecko za dwa lata, ale życie miało inny plan i jestem w ciąży. Ostatnia @ 26.08 więc termin wychodzi na 2.06.2019 :) do lekarza dopiero 15.10 (7t1d) korci, żeby iść wcześniej ale mam świadomość, że nic bie będzie widać a ja będę się zadręczać... nurtuje mbie jeszcze jedno pytanie jaką mam szanse na bliźniaki skoro sama mam siostrę blizniaczkę
Gratuluję wszystkim czekujacym mamą:)
Witam i gratuluję również :)
Szansa na bliźnięta na pewno jest, ale jak duża to chyba ciężko stwierdzić.. a chciałabyś? :) :)

reklama
Wiem wiem, ale mimo wszystko będąc pacjentką dr. Gxxxxxxxxxx będę się czuła spokojniejsza. Oby trafić na fajną położną i jakoś to będzie.
Słyszałyście może o tym, że jest możliwe dziedziczenie "predyspozycji" porodowych po mamie? Gdzieś czytałam, że jak mama miała długie i piekielne porody to jest duże prawdopodobienstwo, ze córka będzie miała podobnie. Aż strach [emoji15] [emoji15] [emoji15]
Nie slyszalam o tym, moja matka rodzila 3 razy i za kazdym razem bardzo sie meczyla, a ja mysle ze w sumie lekki porod mialam [emoji6]
Lekarza przy porodzie sn to tak na prawde nie ma [emoji6] jak rodzilam to lekarz siedzial w pokoju obok i przyszedł tylko mnie zszyc [emoji6]
O tak trafic na dobra położną to podstawa, ja mam traume po trafieniu na polozna ktora uznała mnie za puszczalska malolate jak mnie przyjmowała...[emoji58]

Cześć[emoji5]
Jestem Magda i jestem pierwszy raz na forum. Mam synka 10 lat i córcie 9msc. Chcieliśmy z mężem postarać się o dziecko za dwa lata, ale życie miało inny plan i jestem w ciąży. Ostatnia @ 26.08 więc termin wychodzi na 2.06.2019 :) do lekarza dopiero 15.10 (7t1d) korci, żeby iść wcześniej ale mam świadomość, że nic bie będzie widać a ja będę się zadręczać... nurtuje mbie jeszcze jedno pytanie jaką mam szanse na bliźniaki skoro sama mam siostrę blizniaczkę
Gratuluję wszystkim czekujacym mamą:)
Witaj i gratuluje [emoji6]
Szansa na blizniaki jest [emoji6]

Ej ale chyba marne szanse na blizniaki mam jak u mnie to tylko babka od strony ojca miała blizniaki ? [emoji848]

Może to uchodzi za nie normalne w tych czasach, ale kocham dzieci i mogłabym ich mieć więcej:) chyba powinnam zmienić pracę na przedszkolankę:)
Ja od kilku lat prowadzę lekcje indywidualne z dziećmi w szkole (wiek od 6 lat do 18 lat), ale dopiero teraz dojrzałam do posiadania swoich. :)
Zatem życzę Ci ciąży bliźniaczej! [emoji2]

reklama
Do góry