Bardzo chętnie bym Ci je w całości oddałaWitaj [emoji137] [emoji853] przyslij troche tych mdlosci do mnie [emoji6]
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Ja się cieszę póki co, że nic takiego mi nie dolega... przecież to nie świadczy o zdrowiu dziecka.Witaj [emoji137] [emoji853] przyslij troche tych mdlosci do mnie [emoji6]
agut90
Znowu mi niedobrze ( co za koszmar, myślałam że mnie to tym razem ominie
Jeny, ja też się tego obawiam... Trzymaj się kochana!
Kaamilaaa
Zaczynaja sie te slynne ciazowe sny [emoji23]A mi się śniła wizyta u ginekologa dzisiaj. Ginekolog w ogóle mi nie znany mnie badał, a w tym samym pomieszczeniu siedziały 3 kobiety, w takiej jakby komisji, za stołem z obrusem i zapisywały to co mówił lekarz. Co za głupoty [emoji87] [emoji85] [emoji87] [emoji85] [emoji85] i pomyśleć, że prawdziwa wizyta dopiero 18.10... aż strach pomyśleć co jeszcze mi się przyśni [emoji28]
Wiem ze nie swiadczy ale chyba majac jakiekolwiek objawy byla bym bardziej spokojna po prostu..Ja się cieszę póki co, że nic takiego mi nie dolega... przecież to nie świadczy o zdrowiu dziecka.
Pianistka1991
Spróbuj sobie jakoś wytłumaczyć, że każdy organizm jest inny i jednocześnie pomyśleć jak okropnie byś się czuła widząc na kibelku całymi dniami.... nie znam tego z doświadczenia ale koleżanka już skutecznie mnie wystraszyła swoimi opowieściami.. Także cieszę się, że póki co spokój. A piersi Cie nie bolą?Zaczynaja sie te slynne ciazowe sny [emoji23]Wiem ze nie swiadczy ale chyba majac jakiekolwiek objawy byla bym bardziej spokojna po prostu..
Nat Bluebell
Ja też niemal codziennie nowy pryszcz i też nie miałam tak z moimi dziewczynkamiJa myślę, że u nas też będzie synuś
W pierwszej ciąży miałam piękną cerę, włosy rosły jak szalone, zero pryszczy. A teraz? Pryszcze jak u nastolatki w okresie dojrzewania, włosy wypadają.
A no i cały czas pożeram śledzie w sosie musztardowym
Włosy póki co też niezbyt.
To normalne, więzadła pracują. Ja w pierwszej ciąży gotowalam na siedząco, bo mnie krzyż tak bolałCzuje ze niby wszystko ok. Ale mam okropne bóle pleców w dole..
To bierz luteine i będziesz spokojniejsza mi w pracy plecy też trochę dolegaja, dlatego codziennie podczas lunchu idę na długi spacer.Do lekarza dopiero we wtorek idę. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze. Zanim się dowiedziałam, ze ciąża to czułam czesto ze chce mi się wymiotować teraz nic. Tylko senność z reguły i ogromny ból pleców, ale to jak siedzę 8 h w pracy. Wczoraj czulam sue spokojna dziś już niekoniecznie.. pisałam z taka ginekolog o luteinę i napisała mi żeby 2 x dziennie stosować ze może pomoc ale nie zaszkodzi
Biedaku oby szybko minęło!Znowu mi niedobrze ( co za koszmar, myślałam że mnie to tym razem ominie
Ja mam wszystkie chyba objawy poza mdłościami.
Kaamilaaa
Wiesz próbuje ale ciężko.. tym bardziej ze w pierwszej ciąży mialam objawy juz przed terminem @... serio w tym momencie wolalabym mieć calodzienne mdlosci byle zlapac sie tej mysli ze skoro sa objawy to wszystko jest dobrze..Spróbuj sobie jakoś wytłumaczyć, że każdy organizm jest inny i jednocześnie pomyśleć jak okropnie byś się czuła widząc na kibelku całymi dniami.... nie znam tego z doświadczenia ale koleżanka już skutecznie mnie wystraszyła swoimi opowieściami.. Także cieszę się, że póki co spokój. A piersi Cie nie bolą?
Nie, piersi tez mnie nie bolą.
agut90
Wiesz próbuje ale ciężko.. tym bardziej ze w pierwszej ciąży mialam objawy juz przed terminem @... serio w tym momencie wolalabym mieć calodzienne mdlosci byle zlapac sie tej mysli ze skoro sa objawy to wszystko jest dobrze..
Nie, piersi tez mnie nie bolą.
A kiedy masz wizytę...??
Kaamilaaa
22.10 dopieroA kiedy masz wizytę...??
reklama
agut90
Mamy podobny termin om. To pierwsza wizyta...?22.10 dopiero
Nie martw się na zapas. Ja na razie wyłączyłam myślenie do pierwszej wizyty... Za to mąż panikuje