reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A mi się śniła wizyta u ginekologa dzisiaj. Ginekolog w ogóle mi nie znany mnie badał, a w tym samym pomieszczeniu siedziały 3 kobiety, w takiej jakby komisji, za stołem z obrusem i zapisywały to co mówił lekarz. Co za głupoty [emoji87] [emoji85] [emoji87] [emoji85] [emoji85] i pomyśleć, że prawdziwa wizyta dopiero 18.10... aż strach pomyśleć co jeszcze mi się przyśni [emoji28]
Zaczynaja sie te slynne ciazowe sny [emoji23]
Ja się cieszę póki co, że nic takiego mi nie dolega... przecież to nie świadczy o zdrowiu dziecka.
Wiem ze nie swiadczy ale chyba majac jakiekolwiek objawy byla bym bardziej spokojna po prostu..

Zaczynaja sie te slynne ciazowe sny [emoji23]Wiem ze nie swiadczy ale chyba majac jakiekolwiek objawy byla bym bardziej spokojna po prostu..
Spróbuj sobie jakoś wytłumaczyć, że każdy organizm jest inny i jednocześnie pomyśleć jak okropnie byś się czuła widząc na kibelku całymi dniami.... nie znam tego z doświadczenia ale koleżanka już skutecznie mnie wystraszyła swoimi opowieściami.. Także cieszę się, że póki co spokój. A piersi Cie nie bolą?

Ja myślę, że u nas też będzie synuś
W pierwszej ciąży miałam piękną cerę, włosy rosły jak szalone, zero pryszczy. A teraz? Pryszcze jak u nastolatki w okresie dojrzewania, włosy wypadają.
A no i cały czas pożeram śledzie w sosie musztardowym
Ja też niemal codziennie nowy pryszcz i też nie miałam tak z moimi dziewczynkami :p
Włosy póki co też niezbyt.

Czuje ze niby wszystko ok. Ale mam okropne bóle pleców w dole..
To normalne, więzadła pracują. Ja w pierwszej ciąży gotowalam na siedząco, bo mnie krzyż tak bolał :p

Do lekarza dopiero we wtorek idę. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze. Zanim się dowiedziałam, ze ciąża to czułam czesto ze chce mi się wymiotować teraz nic. Tylko senność z reguły i ogromny ból pleców, ale to jak siedzę 8 h w pracy. Wczoraj czulam sue spokojna dziś już niekoniecznie.. pisałam z taka ginekolog o luteinę i napisała mi żeby 2 x dziennie stosować ze może pomoc ale nie zaszkodzi
To bierz luteine i będziesz spokojniejsza :) mi w pracy plecy też trochę dolegaja, dlatego codziennie podczas lunchu idę na długi spacer.

Znowu mi niedobrze :(( co za koszmar, myślałam że mnie to tym razem ominie :(
Biedaku :( oby szybko minęło!

Ja mam wszystkie chyba objawy poza mdłościami.

Spróbuj sobie jakoś wytłumaczyć, że każdy organizm jest inny i jednocześnie pomyśleć jak okropnie byś się czuła widząc na kibelku całymi dniami.... nie znam tego z doświadczenia ale koleżanka już skutecznie mnie wystraszyła swoimi opowieściami.. Także cieszę się, że póki co spokój. A piersi Cie nie bolą?
Wiesz próbuje ale ciężko.. tym bardziej ze w pierwszej ciąży mialam objawy juz przed terminem @... serio w tym momencie wolalabym mieć calodzienne mdlosci byle zlapac sie tej mysli ze skoro sa objawy to wszystko jest dobrze..
Nie, piersi tez mnie nie bolą.

reklama
Do góry