reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć[emoji5]
Jestem Magda i jestem pierwszy raz na forum. Mam synka 10 lat i córcie 9msc. Chcieliśmy z mężem postarać się o dziecko za dwa lata, ale życie miało inny plan i jestem w ciąży. Ostatnia @ 26.08 więc termin wychodzi na 2.06.2019 :) do lekarza dopiero 15.10 (7t1d) korci, żeby iść wcześniej ale mam świadomość, że nic bie będzie widać a ja będę się zadręczać... nurtuje mbie jeszcze jedno pytanie jaką mam szanse na bliźniaki skoro sama mam siostrę blizniaczkę
Gratuluję wszystkim czekujacym mamą:)
Witam i gratuluję również :)
Szansa na bliźnięta na pewno jest, ale jak duża to chyba ciężko stwierdzić.. a chciałabyś? :) :)

reklama
Wiem wiem, ale mimo wszystko będąc pacjentką dr. Gxxxxxxxxxx będę się czuła spokojniejsza. Oby trafić na fajną położną i jakoś to będzie.
Słyszałyście może o tym, że jest możliwe dziedziczenie "predyspozycji" porodowych po mamie? Gdzieś czytałam, że jak mama miała długie i piekielne porody to jest duże prawdopodobienstwo, ze córka będzie miała podobnie. Aż strach [emoji15] [emoji15] [emoji15]
Nie slyszalam o tym, moja matka rodzila 3 razy i za kazdym razem bardzo sie meczyla, a ja mysle ze w sumie lekki porod mialam [emoji6]
Lekarza przy porodzie sn to tak na prawde nie ma [emoji6] jak rodzilam to lekarz siedzial w pokoju obok i przyszedł tylko mnie zszyc [emoji6]
O tak trafic na dobra położną to podstawa, ja mam traume po trafieniu na polozna ktora uznała mnie za puszczalska malolate jak mnie przyjmowała...[emoji58]

Cześć[emoji5]
Jestem Magda i jestem pierwszy raz na forum. Mam synka 10 lat i córcie 9msc. Chcieliśmy z mężem postarać się o dziecko za dwa lata, ale życie miało inny plan i jestem w ciąży. Ostatnia @ 26.08 więc termin wychodzi na 2.06.2019 :) do lekarza dopiero 15.10 (7t1d) korci, żeby iść wcześniej ale mam świadomość, że nic bie będzie widać a ja będę się zadręczać... nurtuje mbie jeszcze jedno pytanie jaką mam szanse na bliźniaki skoro sama mam siostrę blizniaczkę
Gratuluję wszystkim czekujacym mamą:)
Witaj i gratuluje [emoji6]
Szansa na blizniaki jest [emoji6]

Ej ale chyba marne szanse na blizniaki mam jak u mnie to tylko babka od strony ojca miała blizniaki ? [emoji848]

Może to uchodzi za nie normalne w tych czasach, ale kocham dzieci i mogłabym ich mieć więcej:) chyba powinnam zmienić pracę na przedszkolankę:)
Ja od kilku lat prowadzę lekcje indywidualne z dziećmi w szkole (wiek od 6 lat do 18 lat), ale dopiero teraz dojrzałam do posiadania swoich. :)
Zatem życzę Ci ciąży bliźniaczej! [emoji2]

reklama
Do góry