reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Laski ja wiem ze wczoraj sie pozegnalam ale chyba moge wrócić [emoji14]
Test dzis rano, czulosc 25, wczoraj/dzis miala byc @
IMG_20180928_074651.jpg

Załączniki

• IMG_20180928_074651.jpg
    IMG_20180928_074651.jpg
    75,2 KB · Wyświetleń: 629
reklama
Wy to jesteście mądre głowy, a zanim do lekarza pójdę to się nastresuję, więc szybkie pytanie -
Czy TSH 2,7 jest okej? Biorę euthyrox 50.

Zrobilam bete powtórną, 32 dc 16mIU/ml, 34dc 100mIU/ml, sześciokrotny przyrost.
I progesteron 34,34 ng/ml. Chyba wszystko idzie dobrze. ❤️ W środę idę zobaczyć fasolkę moją
Beta fajna, progesteron też ładny, tsh tragiczne nie jest więc to już lekarz musi zadecydować czy zwiększyć dawkę euthyroxu czy zostawić jak jest, ja przez całą ciąże miałam między 1,7 a 2,4 :)

A wizyta chyba ciut za wcześnie zeby było coś faktycznie widać. Może będzie pęcherzyk to max

Dziękuję za przyjęcie :) muszę przyznać, że jeszcze jestem w szoku :huh: i miliony myśli teraz.
Mam już dwie córki i obie 37+1 więc mogę jeszcze urodzić w maju :p
Jak się czujecie? Mnie bolą cycki i dół brzucha, jajniki ciągną.

reklama
A mnie nic nie boli, tylko cycki mam coraz wieksze ze chyba niedlugo bede musiala kupic wiekszy stanik bo w moim obecnie najwiekszym ledwo sie mieszczą [emoji28]

Do góry