U mnie wie jedna koleżanka, wiedziała że się staramy, mój mąż i mama. Powiedziałam jej mimo że początkowo nie chciałam, ale z racji jej choroby się zdecydowałam. Liczę że da jej to trochę motywacji żeby walczyćAlez tu cisza i spokoj a ja z emocji spac nie moge. Ogladamy z małżem drzwi wejsciowe ale caly czas wracam do mysli ze rosnie maly czlowiek. Do czasu wizyty nie bede nikomu nic mowic nawet rodzicom. A wy jakie macie podejscie w tych sprawach?
reklama
Silje1008
Fanka BB :)
@Agatki jesteś jeszcze na macierzyńskim?U mnie wie jedna koleżanka, wiedziała że się staramy, mój mąż i mama. Powiedziałam jej mimo że początkowo nie chciałam, ale z racji jej choroby się zdecydowałam. Liczę że da jej to trochę motywacji żeby walczyća całej reszcie chce powiedzieć po prenatalnych, chociaż nie wiem czy ludzie się wcześniej nie domyśla, ponieważ lada moment mam wracać do pracy, a w ciąży przecież nie wrócę
![]()
Macierzyński miałam do wczoraj dokładnie, dziś już zaległy urlop do 14 listopada@Agatki jesteś jeszcze na macierzyńskim?
Qziem
Zaciekawiona BB
Mnie bolą piersi. W początkowych dniach po implantacji miałam zgagę i mdłości, ale wszystko przeszło. Wydaje mi się, że zbieram wodę, bo mój brzuch już się bardziej napompował niż jest zwykle. A jak jest u Ciebie?Maciej dziewczyny już jakieś objawy ciąży?![]()
Bardzo podobnie, piersi tylko takie pełne, oczywiście zaparcia zaczynają mi dokuczac i taka wzdeta jak balon jestem. Pozatym narazie brak mdłości które z poprzedniej ciąży wspominam najgorzej, z tym że one mogą dopiero się pojawić....Mnie bolą piersi. W początkowych dniach po implantacji miałam zgagę i mdłości, ale wszystko przeszło. Wydaje mi się, że zbieram wodę, bo mój brzuch już się bardziej napompował niż jest zwykle. A jak jest u Ciebie?![]()
Cześć dziewczyny
zaglądam do Was bo dopadło mnie przeczucie ,że mogę być jakimś cudem w ciąży. Pisałam na innym wątku ,że chcemy mieć dziecko.Jestem po rozwodzie z czego mam 2 wspaniałych dzieci ,myślałam że na tym koniec ,ale teraz jestem z mężczyzną mojego życia i zdecydowaliśmy się na kolejne. Dzieci też nam wiercą dziurę o rodzeństwo heh.Tylko jest ogromny problem , starania mieliśmy zacząć po wyciągnięciu wkładki!!! Założyłam ja bo nie mogę korzystać z innej antykoncepcji. Teraz okres powinien być za około tydzień ,mam iść do lekarza na wyciągnięcie. Kazał mi czekać do okresu. Teraz stoi to pod znakiem zapytania , bo mam ogromne przeczucie ,że jestem w ciąży. Ostatnich dwóch jeszcze lekarz nie wiedział ,a wiedziałam ,że jestem
Czy bym miała szczęście w nieszczęściu ,że zaszłam z wkładką w ciążę która obydwoje pragniemy. :/ okaże się za tydzień. Wiem ,że nawet jakbym była to jest 50/50 na to ,że przetrwa. Ciągle myślę ,żałuję ,że może mogłam wyjąć wcześniej...itp.
Ostatnia edycja:
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Raczej nie [emoji6]A stosujecie jakieś suplementy wspomagające zajście w ciążę?
Biore tylko folik [emoji6]
Ja biorę pregne plus, ale to nie po to żeby wspomagać zajście, tylko z zalecenia ginekologa poprostuA stosujecie jakieś suplementy wspomagające zajście w ciążę?
reklama