reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Oj tak [emoji14] ciężko utrzymać język za zębami... Ale radość to przecież ogromna, ciesz się kobieto! Tyle czasu się staraliscie! :)
Zebys wiedziała [emoji18] ja juz rano zadzwoniłam i siostrze wygadalam [emoji23][emoji23]
Ale nie chce nikomu więcej mowic a boje sie ze moze byc ciezko z utrzymaniem tajemnicy jak mnie np rzygu rzyg wezmie [emoji18][emoji31] i w tej sytuacji chce do domu [emoji23]
To nic dziwnego. Też bym skakała z radości. Bardzo cieszę się że Wam się udało. Spokojnych kolejnych miesięcy życzę. Ja mam jeszcze mała iskierka nadziei że dołączę do Was na koniec czerwca ale to się okaże w połowie października dopiero.
Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie [emoji8][emoji8]

reklama
Zebys wiedziała [emoji18] ja juz rano zadzwoniłam i siostrze wygadalam [emoji23][emoji23]
Ale nie chce nikomu więcej mowic a boje sie ze moze byc ciezko z utrzymaniem tajemnicy jak mnie np rzygu rzyg wezmie [emoji18][emoji31] i w tej sytuacji chce do domu [emoji23] Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie [emoji8][emoji8]
Może nie bedziesz miała mdłości, kto wie :) ja modlę się żeby jutro przy gościach nie mieć wymiotów czy czegoś bo wtedy się wszyscy domyślą, a puki co wie tylko bliska znajoma, mój mąż i moja mama która w Holandii mieszka. A jutro mają być siostry męża, teściowa, mój tata, babcia i w ogóle wszyscy, już pewnie będą namawiać na chociaż lampkę wina....

Może nie bedziesz miała mdłości, kto wie :) ja modlę się żeby jutro przy gościach nie mieć wymiotów czy czegoś bo wtedy się wszyscy domyślą, a puki co wie tylko bliska znajoma, mój mąż i moja mama która w Holandii mieszka. A jutro mają być siostry męża, teściowa, mój tata, babcia i w ogóle wszyscy, już pewnie będą namawiać na chociaż lampkę wina....
No ja do prawie konca października nadal u tz rodzicow wiec moze byc ciezko i moga w tym czasie mnie jakieś wymioty złapać[emoji18]

Dziewczyny, gratuluję!!! Spokojnej ciąży. ❤️ Jakie macie plus minus terminy? :)
09.06. Póki co :)
Witam dziewczynki na wątku :p bardzo się cieszę że jesteście oby więcej staraczek do nas trafiło! :) u mnie oprócz tego że piersi pełniejsze zero objawów, aż mnie to martwi trochę. Wcześniej w terminie @ bolało brzuch, jajniki dokuczały, teraz nic zbytnio. Jedyne to jak zbyt szybko wstanę czy coś to zakłuje :) cieszy mnie brak mdłości, chociaż mam obawy że to cisza przed burzą
Może nic nie będzie, ja nigdy nie miałam mdłości i mam nadzieję że tak i teraz będzie :)
To mamy tak samo, szczerze to kilka razy zapomniałam o tym że jestem w ciąży... :o
Jeszcze trochę i będziesz cały czas czuła brzuch,, spokojnie :D

Ja tylko siostrze powiedzialam a reszta musi poczekać, chyba że M swoim powie.
Co do nie picia mówię że jestem na diecie i nie piję :D

Nie wiem kiedy iść do lekarza tutaj w uk..

Cześć Dziewczyny! :) Chętnie do Was dołączę :) dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki❤️ Mam już Synka 20 miesięcy skończone:) zaczęliśmy starania we wrześniu i od razu się udało, planuje w przyszłym tygodniu wizytę u lekarza :)

Cześć Dziewczyny! :) Chętnie do Was dołączę :) dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki[emoji173]️ Mam już Synka 20 miesięcy skończone:) zaczęliśmy starania we wrześniu i od razu się udało, planuje w przyszłym tygodniu wizytę u lekarza :)
Gratulacje [emoji3] rowniez dzis wysikalam || [emoji28]
Super ze tak szybko sie udalo wam [emoji3]
Szybko chcesz isc do lekarza, w ktorym tc bedziesz wtedy ?

Cześć Dziewczyny! :) Chętnie do Was dołączę :) dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki[emoji173]️ Mam już Synka 20 miesięcy skończone:) zaczęliśmy starania we wrześniu i od razu się udało, planuje w przyszłym tygodniu wizytę u lekarza :)
Witaj[emoji4]

reklama
No dziewczyny ja dzisiaj jak nigdy speed dostałam. Posprzatalam ugotowalam pomidorową obejrzałam reklamę i myslalam ze język mi ucieknie bo tam danie chińskie i co??? Poleciała do sklepu i właśnie zjadłam porcje ryżu z pysznym chińskim daniem. Dodatkowo o 8 rano upieklam szarlotke. Wiec czuje ze pęknę dzisiaj taka szczęśliwa jestem[emoji23]
Gratuluję wszystkim nowym brzuchatkom. Teraz tylko trzymam kciuki żeby fasolki zdrowo nam rosły i nasi partnerzy nas nie WKU........ [emoji3][emoji3][emoji3]

Do góry