reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A mnie nic nie boli, tylko cycki mam coraz wieksze ze chyba niedlugo bede musiala kupic wiekszy stanik bo w moim obecnie najwiekszym ledwo sie mieszczą [emoji28]
Ja tak miałam tylko przy pierwszej ciąży, potem już urosły i tak zostały i teraz tylko trochę bolą ale jeszcze nie rosną :D
I dobrze, bo jak schudłam to wreszcie zrobiły się normalne C, nie lubię mieć dużych :p

reklama
Ja się nie znam. Ale wow szybko masz wizytę. Ja dopiero za dwa tyg licząc od przyszłego poniedziałku.

Sent from my VTR-L09 using Forum BabyBoom mobile app
Na wizycie tak wcześnie moze jeszcze nie byc nic widoczne [emoji57]

A co do tsh to troche za wysokie sięe wydaje ale ono lubi skakac wiec moze zbadaj jeszcze raz za kilka dni jak dalej bedzie taki to lekarz powinien zwiekszyc ci dawke [emoji6]

Wiem dziewczyny, że szybko, bo to będzie 5t3d około, ale mój ginekolog powiedział, że jak tylko beta wyjdzie pozytywna mam się do niego zgłosić. Mam niestety bardzo rozchwiane hormony i to dlatego.
Mam nadzieję, że macie racje co do tego TSH że tragedii nie ma. :happy:

Witam dziewczynki na wątku :p bardzo się cieszę że jesteście oby więcej staraczek do nas trafiło! :) u mnie oprócz tego że piersi pełniejsze zero objawów, aż mnie to martwi trochę. Wcześniej w terminie @ bolało brzuch, jajniki dokuczały, teraz nic zbytnio. Jedyne to jak zbyt szybko wstanę czy coś to zakłuje :) cieszy mnie brak mdłości, chociaż mam obawy że to cisza przed burzą

Witam dziewczynki na wątku [emoji14] bardzo się cieszę że jesteście oby więcej staraczek do nas trafiło! :) u mnie oprócz tego że piersi pełniejsze zero objawów, aż mnie to martwi trochę. Wcześniej w terminie @ bolało brzuch, jajniki dokuczały, teraz nic zbytnio. Jedyne to jak zbyt szybko wstanę czy coś to zakłuje :) cieszy mnie brak mdłości, chociaż mam obawy że to cisza przed burzą
Ja tez nie mam zadnych objawów oprocz wiekszych cyckow [emoji6]

reklama
A ja teraz sie lapie na tym ze ciagle mi sie geba cieszy ze szczęścia obym sie za szybko nie zdradzila z nowina [emoji6]
To nic dziwnego. Też bym skakała z radości. Bardzo cieszę się że Wam się udało. Spokojnych kolejnych miesięcy życzę. Ja mam jeszcze mała iskierka nadziei że dołączę do Was na koniec czerwca ale to się okaże w połowie października dopiero.

Do góry