reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja biore folik już od miesiąca. Co do objawów jedynie brzuch wzdety, pełny i spać mogłabym wszędzie w każdej pozycji.

reklama
Oo to króciutko bierzesz kwas [emoji57] nie bralas zanim zaczeliscie sie starac ?
W poprzednich ciazach bralam zawsze już po fakcie jak się dowiadywalam o ciąży hehehe. Zreszta przyznam się bez bicia że nie umiem systematycznie zażywać leków bądź wilitamin. Zawsze zapominam. A dzisiaj złapalam się na tym że co mnie żałuję brzuch latam do WC i sprawdzam czy jednak nie ma krwi. Chyba swiruje lekutko.

Sent from my VTR-L09 using Forum BabyBoom mobile app

W poprzednich ciazach bralam zawsze już po fakcie jak się dowiadywalam o ciąży hehehe. Zreszta przyznam się bez bicia że nie umiem systematycznie zażywać leków bądź wilitamin. Zawsze zapominam. A dzisiaj złapalam się na tym że co mnie żałuję brzuch latam do WC i sprawdzam czy jednak nie ma krwi. Chyba swiruje lekutko.

Ja tez w pierwszej ciąży zaczelam brac dopiero po potwierdzeniu ciazy ale teraz biore juz od sierpnia zeszlego roku [emoji6]
I chyba wcale nie swirujesz, to normalne [emoji6]

Ja sie z wami raczej pozegnam [emoji137] zaczyna mi sie plamienie wiec jeszcze dzis sie pewnie @ rozkreci więc czerwcowa mama nie zostane.
Zycze calej reszcie powodzenia, spokojnych ciąż, latwych porodów, i zdrowych, grzecznych dzieciaczkow [emoji6][emoji9][emoji173][emoji173]

Ja sie z wami raczej pozegnam [emoji137] zaczyna mi sie plamienie wiec jeszcze dzis sie pewnie @ rozkreci więc czerwcowa mama nie zostane.
Zycze calej reszcie powodzenia, spokojnych ciąż, latwych porodów, i zdrowych, grzecznych dzieciaczkow [emoji6][emoji9][emoji173][emoji173]
Kamila no szkoda ale trzymam kciuki za przyszłe starania.

Wy to jesteście mądre głowy, a zanim do lekarza pójdę to się nastresuję, więc szybkie pytanie -
Czy TSH 2,7 jest okej? Biorę euthyrox 50.

Zrobilam bete powtórną, 32 dc 16mIU/ml, 34dc 100mIU/ml, sześciokrotny przyrost.
I progesteron 34,34 ng/ml. Chyba wszystko idzie dobrze. ❤️ W środę idę zobaczyć fasolkę moją

Wy to jesteście mądre głowy, a zanim do lekarza pójdę to się nastresuję, więc szybkie pytanie -

I progesteron 34,34 ng/ml. Chyba wszystko idzie dobrze. [emoji173]️ W środę idę zobaczyć fasolkę moją
Ja się nie znam. Ale wow szybko masz wizytę. Ja dopiero za dwa tyg licząc od przyszłego poniedziałku.

reklama

I progesteron 34,34 ng/ml. Chyba wszystko idzie dobrze. [emoji173]️ W środę idę zobaczyć fasolkę moją
Na wizycie tak wcześnie moze jeszcze nie byc nic widoczne [emoji57]

A co do tsh to troche za wysokie sięe wydaje ale ono lubi skakac wiec moze zbadaj jeszcze raz za kilka dni jak dalej bedzie taki to lekarz powinien zwiekszyc ci dawke [emoji6]

Do góry