G
guest-1704238530
Gość
Ja tak samo czekam jaka płeć [emoji6]
też bym już bardzo chciała wiedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo czekam jaka płeć [emoji6]
Ja mam tak samoteż bym już bardzo chciała wiedzieć) ja nie mam jakiś przeczuć na konkretną płeć, nie wiem czy tylko ja tak mam
koleżanki się pytają czy mam jakieś przeczucia a ja nie mam żadnych. Oczywiście i z chłopca i dziewczynki będę się cieszyć ogromnie ale zazdroszczę dziewczynom które mają jakiekolwiek przeczucia co do płci dzidziusia
![]()
Ja w sumie w domu mam i syna i córkę, więc jest mi wszystko jedno. Ale nie wiem dlaczego wydaje mi sie, że będzie dziewczynka.też bym już bardzo chciała wiedzieć) ja nie mam jakiś przeczuć na konkretną płeć, nie wiem czy tylko ja tak mam
koleżanki się pytają czy mam jakieś przeczucia a ja nie mam żadnych. Oczywiście i z chłopca i dziewczynki będę się cieszyć ogromnie ale zazdroszczę dziewczynom które mają jakiekolwiek przeczucia co do płci dzidziusia
![]()
Też sprawdziłam i w ciazy z synkiem tez mialam zawsze ph 8 raz tylko 6,5. Teraz tez mam 8. Tyle, ze chyba też średnio w to wierzęDzisiaj miałam wyniki moczu. No i mam wysokie pH - aż 8.
Nie czekając na czwartkową wizytę sprawdzam wyniki i wujka Google [emoji16] oczywiście nie biorę tego na poważnie, ale zobaczcie co napisali [emoji23]
"Ph moczu w ciąży a płeć dziecka
Na internetowych forach często można się spotkać z zapytanie: ph moczu w ciąży a płeć dziecka. Czy z ph moczu można wnioskować czy urodzi się chłopiec, czy dziewczynka? Pokutuje mit, że ph moczu w ciąży w granicach 5-6 wróży nadejście na świat dziewczynki, a 7-8 – chłopca. Ale właśnie... kluczowe jest słowo „wróży”.
[emoji23][emoji23]
Powodzenia [emoji256]Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
Daj znać po wizycie [emoji846]Witam się w 11tyg :-)
Z tej okazji po raz pierwszy od 6tyg jem moje ukochane przedciazowe śniadanie (do tej pory było ble i fuj): kaszę jaglaną z figami, morelami, żurawiną, jabłkiem i olejem lnianym. Mistrzostwo
![]()
![]()
O 9.40 wizyta ;-)
też bym już bardzo chciała wiedzieć) ja nie mam jakiś przeczuć na konkretną płeć, nie wiem czy tylko ja tak mam
![]()
Daj znać po wizycie [emoji846]
U mnie dziś 12 tydzień [emoji7], czyli witamy II trymestr huraaaaa [emoji322][emoji322][emoji322]
Wizyta jutro o 16.00 Zobacz załącznik 918259