Vivienne 1
Fanka BB :)
Trzymam .Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam .Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
Gratulacje ja już nie mogę się doczekać tego tygodniaDaj znać po wizycie [emoji846]
U mnie dziś 12 tydzień [emoji7], czyli witamy II trymestr huraaaaa [emoji322][emoji322][emoji322]
Wizyta jutro o 16.00 Zobacz załącznik 918259
Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
Witam się w 11tyg :-)
Z tej okazji po raz pierwszy od 6tyg jem moje ukochane przedciazowe śniadanie (do tej pory było ble i fuj ): kaszę jaglaną z figami, morelami, żurawiną, jabłkiem i olejem lnianym. Mistrzostwo
O 9.40 wizyta ;-)
Powodzenia [emoji4]Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
Daj znać po wizycie [emoji846]
U mnie dziś 12 tydzień [emoji7], czyli witamy II trymestr huraaaaa [emoji322][emoji322][emoji322]
Wizyta jutro o 16.00 Zobacz załącznik 918259
I witamina c, najlepiej duże dawki. Moja siostra wyleczyla nią skutecznie ciągle zapalenia pęcherza.Cześć dziewczyny . Jak samopoczucie dzisiaj ? U mnie nieźle tylko całą mokrą jestem
Wyczytałam że na problem z pecherzem trzeba dużo pić ..... No i żurawine jeść ..... miłego dzionka. Kto dziś wizytuje???
Jak możesz nam to robić. Ja żyję nadzieją że jeszcze tylko 2tyg i wrócę do świata żywych...a tu klopsTo jeszcze pierwszy trymestr od 14 zaczyna się drugi- tak mi gin powiedział
A ja slyszalam, ze z witamina C tez nie mozna przesadzać.I witamina c, najlepiej duże dawki. Moja siostra wyleczyla nią skutecznie ciągle zapalenia pęcherza.