reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Ja jeszcze nic nie kupuje, wydaje mi się, że to jeszcze za wcześnie... Gdzieś koło 25-30 tygodnia zamierzam.Cześć dziewczyny
Powiedzcie mi .. czy Wy już coś kupujecie do wyprawki? Jakieś butelki, smoczki, itp?
A muszę Wam powiedzieć, że wczoraj udało mi się złapać tętno dzidziola za pomocą detektora
Zapiernicza jak pociąg
Miód na uszy, a i jaki spokój ...
Nat Bluebell
No kamień z serca, że jednak zajmują się tu po ludzku nawet wczesną ciążąSuper na pewno wszystko w porzadku ale usg Cie tylko w tym upewni i tak ma byc
Mam nadzieję na dobre wieści jutro! Dziś odpoczywam.
Anolik
To jutro już całkiem będzie po strachu trzymam kciukiNo więc update: położna przyjęła mnie w trybie pilnym, wszystko wygląda dobrze, to może być zwykle podrażnienie ale na wszelki wypadek jutro rano mam usg w szpitalu, żeby nie czekać do poniedziałku kiedy mam prenatalne. Ufff.. Opieka tutaj wcale jednak nie jest taka zła
A wyniki wszystkie mam super, chwaliły za żelazo!
Co do wyprawki, ja muszę kupić wszystko od zera, może coś dostanę od siostry i szwagierki, dlatego zaczynam już powoli przymierzać się do kupna wózka i po trochu ubranek
świetna wiadomość mozesz odetchnąć- a my razem z Toba :*No więc update: położna przyjęła mnie w trybie pilnym, wszystko wygląda dobrze, to może być zwykle podrażnienie ale na wszelki wypadek jutro rano mam usg w szpitalu, żeby nie czekać do poniedziałku kiedy mam prenatalne. Ufff.. Opieka tutaj wcale jednak nie jest taka zła
A wyniki wszystkie mam super, chwaliły za żelazo!
Co do wyprawki, ja muszę kupić wszystko od zera, może coś dostanę od siostry i szwagierki, dlatego zaczynam już powoli przymierzać się do kupna wózka i po trochu ubranek
Madelaine701
Napewno po większej dawce się unormuje, mnie też czeka jeszcze większą dawka, bo od ostatniej mało stadlo. A łykam już 150Ft3 i ft4 mam w normie tylko tsh bardzo zawyżone. Ale dzisiaj mam wizyte więc pewnie podniesie mi dawke i bedzie ok. W poprzednich ciazach dochodziłam do dawki 150 i bylo wszystko w normie a po porodzie wracałam do stałej dawki 100/125
A jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to od razu przeszlam na ta wyzsza dawke 125
Pati111
Super wiadomośćNo kamień z serca, że jednak zajmują się tu po ludzku nawet wczesną ciążą
Mam nadzieję na dobre wieści jutro! Dziś odpoczywam.
Uspokoiłas nas wszystkie
Dziewczyny witam się prawie w południe
Paskudna pogoda jesień zle na mnie wpływa brał słońca jeszcze bardziej pogarsza samopoczucie
A do 16:45 zniosę chyba jajko
Pati111
Ja podobnieJa jeszcze nic nie kupuje, wydaje mi się, że to jeszcze za wcześnie... Gdzieś koło 25-30 tygodnia zamierzam.
Zaczne może w okolicy luty/marzec
reklama
Nati88
O widze to masz wzrost jak ja i mój mąż tez jest dużo wyższy. U nas dzielnie moj mąż mi wturuje z brzuszkiem,tylko ja po porodzie juz go nie mam a mu zawsze zostaje parę kilo w plusie [emoji1787]Mam skromne 163 cm także pewnie i tak w pewnym momencie będę kuleczką [emoji1] i przy mężu, który mierzy 192 cm będę wyglądać jeszcze ciekawiej [emoji28]