reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

O widze to masz wzrost jak ja i mój mąż tez jest dużo wyższy. U nas dzielnie moj mąż mi wturuje z brzuszkiem,tylko ja po porodzie juz go nie mam a mu zawsze zostaje parę kilo w plusie [emoji1787]
I tu jest ta przewaga! [emoji39][emoji123] mój wprawdzie przekroczył granicę 100 kg ale jakoś tak mu się to umiejętnie rozkłada po całości [emoji28] wzrost działa na jego korzyść.
A ja tak czy siak planuję wrócić po ciąży do rozmiaru xs, nie ma innej możliwości [emoji39]

reklama
Pierwszy raz od miesiąca piję kawę. :D. Miałam ochotę.
Prawie się mamie wydałam z ciążą, bo chciałam się jej pożalić ile wydałam na badania krwi. Na szczęście się opamiętałam, heh.
Dzisiaj pobierał mi ratownik medyczny. Zrobił to idealnie. Nawet ukłucia nie poczułam. Teraz czekam na wyniki, pewnie po 15 będą. :)

@Pianistka1991 gdzie chodzisz na pobieranie krwi? :)

Tak się chwaliłam niedawno "ciążowym" brzuszkiem, a zrobiłam dziś obiektywną fotkę z rana i prawie nic nie widać... uuuhh, ciekawe kiedy zacznie się prawdziwa rewolucja [emoji39][emoji39][emoji39] pierwsza ciąża + wzmocnione mięśnie brzucha nie sprzyjają spektakularnym przemianom [emoji39]

Koleżanka wczoraj o 11.55 urodziła a o 12.40 pisała ze mną smsy i wysyłała zdjęcia Malucha.. takiego stanu sobie życzę po porodzie [emoji2] "trochę tylko ciągnie w kroczu, ale jak patrzę na Niego to wszystko mi przechodzi". Ach [emoji6]

:) Ty się ciesz tym stanem rzeczy:)
Podziękujemy sobie po porodzie jak wrócisz szybko do formy, ja zazdroszczę mocnych mięśni brzucha:)

Cześć dziewczyny :)
Powiedzcie mi .. czy Wy już coś kupujecie do wyprawki? Jakieś butelki, smoczki, itp? :)

A muszę Wam powiedzieć, że wczoraj udało mi się złapać tętno dzidziola za pomocą detektora :)
Zapiernicza jak pociąg :D
Miód na uszy, a i jaki spokój ... :)

Ja nie kupuje wyprawki wcale, wszystko mam po synku:)

I tu jest ta przewaga! [emoji39][emoji123] mój wprawdzie przekroczył granicę 100 kg ale jakoś tak mu się to umiejętnie rozkłada po całości [emoji28] wzrost działa na jego korzyść.
A ja tak czy siak planuję wrócić po ciąży do rozmiaru xs, nie ma innej możliwości [emoji39]
ja tez nie widze innego wyjscia jak wrócic do XS:p

reklama
Pierwszy raz od miesiąca piję kawę. :D. Miałam ochotę.
Prawie się mamie wydałam z ciążą, bo chciałam się jej pożalić ile wydałam na badania krwi. Na szczęście się opamiętałam, heh.
Dzisiaj pobierał mi ratownik medyczny. Zrobił to idealnie. Nawet ukłucia nie poczułam. Teraz czekam na wyniki, pewnie po 15 będą. :)

@Pianistka1991 gdzie chodzisz na pobieranie krwi? :)
Do Citomedu na Skłodowskiej ;) panie nie są zbyt miłe ale nie jestem wrażliwa na takie rzeczy [emoji39]

Do góry