reklama
Wróciłam do domu. Strasznie jestem rozczarowana dzisiejsza wizytą. Chyba zapisze sie tez prywatnie. Tylko po to zeby lekarz mnie o wszystkim informował a tutaj bede chodzic zeby za badania nie placic. Tylko nie wiem jak ja pogodze wizyty u dwoch lekarzy. Za chwile dojdzie trzeci bo musze do endokrynologa systematycznie chodzic i pracę. Urlopu mi braknie.
evi55
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Ja pierdziu jak wy szybko piszecie...
Co tylko zajrze to ze 20-30stron.
Wiecie co, nadal mam mdłości. Masakra. Niewiem kiedy to przejdzie. Lekarz dopiero w poniedzialek. Bedzie to chyba 10 tydzień.
Moją córcie roczną własnie uśpilam i gotuje rosół. Coś mnie naszło.
no i czekam na moją dwojke jak wrocà ze szkoly.
Syn bedzie dziś sie przebierał na halowen i chodził po znajomych. A córka juz z tego wyrosła .
Dziewczyny,troche opusciłam a wiem ze doszły nowe dziewczyny... Bedzie ktoś z czwórką dzieciaków jak ja ?
Czy jestem wyjątkiem...he he.
Milego dzionka
Wiecie co, nadal mam mdłości. Masakra. Niewiem kiedy to przejdzie. Lekarz dopiero w poniedzialek. Bedzie to chyba 10 tydzień.
Syn bedzie dziś sie przebierał na halowen i chodził po znajomych. A córka juz z tego wyrosła .
Dziewczyny,troche opusciłam a wiem ze doszły nowe dziewczyny... Bedzie ktoś z czwórką dzieciaków jak ja ?
Milego dzionka
evi55
O kurcze...ze szpinakiem? Mniam.Ja za chwile bede robic pierogi ze szpinakiem. Juz tak dawno ich nie było że na sma mysl ślinka mi cieknie. A dzieci będą wniebowziete jak z przedszkila wrócą [emoji4]
Jak robisz farsz?
I czymś okraszasz?skwareczkami czy bułką tartą?
Ja-ga
Czesc dziewczyny
Milego dzionka
U mnie "tylko" trzecia w drodze ;-) Dzieciaki na Halloween były wczoraj w bibliotece...dziś w domu będą się bawić. Córka trochę jeszcze za mała (8lat) żeby sama miała chodzić, syn przedszkolak tym bardziej ;-)
Szpinak mrożony rozmrazam, zawsze robie z dwoch opakowań i dodaje dwa opakowania sera feta. Jak ugotuje to polewam tylko maselkiem. My uwielbiamy takie pierogi a dzieci w szczegolnosci [emoji4]O kurcze...ze szpinakiem? Mniam.
Jak robisz farsz?
I czymś okraszasz?skwareczkami czy bułką tartą?
Silje1008
Słuchajcie dzisiaj idę na USG o 16.00. Chciałam wam tylko napisać że na wczorajszej wizycie dostałam ochrzan że przychodzę w 8 tygodniu na pierwszą wizytę, że to późno i w ogóle. Ale mi bardzo zależało na tej lekarce i termin był długi. Także widzicie lepiej iść jednak wcześniej. Ja wiadomo zielona bo to moja pierwsza ciąża.
Dam wam znać co widać na USG później.
Trzymamy kciuki nie przejmuj się tym ochrzanem na przyszłość będzie wiadomo co i jak
reklama
Ilma
@Ilma też chodzę do Medicoveru i niestety miałam problem z umowieniem wizyty u wybranego lekarza
Straszne jesteście Ale mąż na jutro obiecał barszcz, więc nie narzekam ;-) Oby mi się do jutra nie odwidziało
Ja też ciągle poluje na wizyty u mojej gin i jest ciężko. Wiadomo że jak mi się nie uda umówić to pójdę prywatnie do niej i tyle.