reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To ja wczoraj mialam ochotę na zupę warzywna... Zjadlam pol porcji na obiad i stwierdzilam ze zostawię na kolację...a wieczorem sam widok mnie odrzucal do łazienki[emoji12] także jeść póki smakuje!

reklama
Ja wlasnie gotuje mlodemu zupę pomidorową (moglby jesc codziennie [emoji57]), na drugie krokiety no i tz chce spaghetti a mi sie zamarzyly flaczki i wlasnie wcinam [emoji7]

Wróciłam do domu. Strasznie jestem rozczarowana dzisiejsza wizytą. Chyba zapisze sie tez prywatnie. Tylko po to zeby lekarz mnie o wszystkim informował a tutaj bede chodzic zeby za badania nie placic. Tylko nie wiem jak ja pogodze wizyty u dwoch lekarzy. Za chwile dojdzie trzeci bo musze do endokrynologa systematycznie chodzic i pracę. Urlopu mi braknie.

Czesc dziewczyny
Ja pierdziu jak wy szybko piszecie...
Co tylko zajrze to ze 20-30stron.

Wiecie co, nadal mam mdłości. Masakra. Niewiem kiedy to przejdzie. Lekarz dopiero w poniedzialek. Bedzie to chyba 10 tydzień.

Moją córcie roczną własnie uśpilam i gotuje rosół. Coś mnie naszło.
no i czekam na moją dwojke jak wrocà ze szkoly.
Syn bedzie dziś sie przebierał na halowen i chodził po znajomych. A córka juz z tego wyrosła :D.

Dziewczyny,troche opusciłam a wiem ze doszły nowe dziewczyny... Bedzie ktoś z czwórką dzieciaków jak ja ?
Czy jestem wyjątkiem...he he.

Milego dzionka :)

Czesc dziewczyny
Ja pierdziu jak wy szybko piszecie...
Co tylko zajrze to ze 20-30stron.

Wiecie co, nadal mam mdłości. Masakra. Niewiem kiedy to przejdzie. Lekarz dopiero w poniedzialek. Bedzie to chyba 10 tydzień.

Moją córcie roczną własnie uśpilam i gotuje rosół. Coś mnie naszło.
no i czekam na moją dwojke jak wrocà ze szkoly.
Syn bedzie dziś sie przebierał na halowen i chodził po znajomych. A córka juz z tego wyrosła :D.

Dziewczyny,troche opusciłam a wiem ze doszły nowe dziewczyny... Bedzie ktoś z czwórką dzieciaków jak ja ?
Czy jestem wyjątkiem...he he.

Milego dzionka :)

U mnie "tylko" trzecia w drodze ;-) Dzieciaki na Halloween były wczoraj w bibliotece...dziś w domu będą się bawić. Córka trochę jeszcze za mała (8lat) żeby sama miała chodzić, syn przedszkolak tym bardziej ;-)

Słuchajcie dzisiaj idę na USG o 16.00. Chciałam wam tylko napisać że na wczorajszej wizycie dostałam ochrzan że przychodzę w 8 tygodniu na pierwszą wizytę, że to późno i w ogóle. Ale mi bardzo zależało na tej lekarce i termin był długi. Także widzicie lepiej iść jednak wcześniej. Ja wiadomo zielona bo to moja pierwsza ciąża.
Dam wam znać co widać na USG :) później.

Trzymamy kciuki:) nie przejmuj się tym ochrzanem:) na przyszłość będzie wiadomo co i jak:)

reklama
@Ilma też chodzę do Medicoveru i niestety miałam problem z umowieniem wizyty u wybranego lekarza

Straszne jesteście :p Ale mąż na jutro obiecał barszcz, więc nie narzekam ;-) Oby mi się do jutra nie odwidziało :p

Ja też ciągle poluje na wizyty u mojej gin i jest ciężko. Wiadomo że jak mi się nie uda umówić to pójdę prywatnie do niej i tyle.

Do góry