reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jezu, jak się wściekłam! Właśnie byłam u lekarza Mialam mieć cytologię, ale okazało się że tutaj kobietom w ciąży nie robią!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a sami przysłali list, żebym przyszła! W dodatku muszę powtórzyć badanie jedno, bo wzięli złą, kurna, fiolkę... :baffled::confused2: co za banda debili.
Tu w Irlandii co 3 lata wysyłaja list z zaproszeniem na darmową cytologie i Gp powiedziała ze jak dawno robiona była to dopiero po porodzie w wiec też poczekam

reklama
Dziewczyny, ja już po wizycie. Widziałam serduszko i wszystko w porządku. 6t5d czyli tak jak pokazywała mi aplikacja

Załączniki

• 297C9780-B934-476B-B5C9-086E7860D4C5.jpeg
    297C9780-B934-476B-B5C9-086E7860D4C5.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 97
Ja ja ja . Tez sie rozpedzilam . Mam 3 synow i dzidzie w brzuszku. Tamte porody wszystkie do 25 lat . A teraz mam 32 lata . Boze jak ja calkiem inaczej dojrzalej ta ciąze przezywam . Taka swiadoma taka szczesliwa ze na stare lata ktos bedzie ze mna do kogo bede mogla sie przytulic jak starsi beda tulic swoje dziewczyny
emoji23.png
emoji16.png

Na stare lata? Dzięki mam tyle samo lat i pierwsze dziecko w drodze :oops: ja się nie czuję staro wręcz przeciwnie nadal czasem mam 16 lat, raczej nigdy nie dorosnę. Oczywiście nie obrażam się ;) To przykre że czujesz się staro!

Ser feta jest z pasyeryzowanego mleka
emoji4.png
wiec jak najbardziej mozna
emoji4.png

Dokładnie jak większość serów w Polsce, ale lepiej czytać etykiety.
Dziewczyny, ja już po wizycie. Widziałam serduszko i wszystko w porządku. 6t5d czyli tak jak pokazywała mi aplikacja

Gratulację, ale Ci zazdroszczę ja właśnie jadę zobaczyć mojego obcego :p

Na stare lata? Dzięki mam tyle samo lat i pierwsze dziecko w drodze :oops: ja się nie czuję staro wręcz przeciwnie nadal czasem mam 16 lat, raczej nigdy nie dorosnę. Oczywiście nie obrażam się ;) To przykre że czujesz się staro!

Dokładnie jak większość serów w Polsce, ale lepiej czytać etykiety.

Gratulację, ale Ci zazdroszczę ja właśnie jadę zobaczyć mojego obcego :p
A ja mam odwrotnie [emoji23] czasami czuje sie jakbym miala juz z 40lat [emoji6] ale mi z tym dobrze, szybko musialam dorosnac to i teraz inaczej do wszystkiego podchodze [emoji6]

reklama
Pierwsze słyszę ze nie wolno sera feta w ciazy jeść. Wiem ze nie wolno serow pleśniowych ale fete jem i w poprzednich ciazach tez jadłam.
Plesniowe tez mozna, o ile sa z pasteryzowanego mleka a w polskich sklepach w większości takie dostaniemy [emoji6] ja juz kilka razy jadlam bo nie wyobrazam sobie z nich zrezygnować [emoji6]

Do góry