Tu w Irlandii co 3 lata wysyłaja list z zaproszeniem na darmową cytologie i Gp powiedziała ze jak dawno robiona była to dopiero po porodzie w wiec też poczekamJezu, jak się wściekłam! Właśnie byłam u lekarza Mialam mieć cytologię, ale okazało się że tutaj kobietom w ciąży nie robią!!! a sami przysłali list, żebym przyszła! W dodatku muszę powtórzyć badanie jedno, bo wzięli złą, kurna, fiolkę... co za banda debili.
reklama
Konwalia90
Fanka BB :)
@Ilma też chodzę do Medicoveru i niestety miałam problem z umowieniem wizyty u wybranego lekarza
Straszne jesteście Ale mąż na jutro obiecał barszcz, więc nie narzekam ;-) Oby mi się do jutra nie odwidziało
Hehe barszcz tez juz mam ale biały
Ja-ga
Cudownie :-) Gratuluję.Dziewczyny, ja już po wizycie. Widziałam serduszko i wszystko w porządku. 6t5d czyli tak jak pokazywała mi aplikacja
Nataśka
Super to wygląda, gratuluję i spokojnej ciąży życzę
Ilma
Ja ja ja . Tez sie rozpedzilam . Mam 3 synow i dzidzie w brzuszku. Tamte porody wszystkie do 25 lat . A teraz mam 32 lata . Boze jak ja calkiem inaczej dojrzalej ta ciąze przezywam . Taka swiadoma taka szczesliwa ze na stare lata ktos bedzie ze mna do kogo bede mogla sie przytulic jak starsi beda tulic swoje dziewczyny
Na stare lata? Dzięki mam tyle samo lat i pierwsze dziecko w drodze ja się nie czuję staro wręcz przeciwnie nadal czasem mam 16 lat, raczej nigdy nie dorosnę. Oczywiście nie obrażam się To przykre że czujesz się staro!
Ser feta jest z pasyeryzowanego mlekawiec jak najbardziej mozna
Dokładnie jak większość serów w Polsce, ale lepiej czytać etykiety.
Dziewczyny, ja już po wizycie. Widziałam serduszko i wszystko w porządku. 6t5d czyli tak jak pokazywała mi aplikacja
Gratulację, ale Ci zazdroszczę ja właśnie jadę zobaczyć mojego obcego
Kaamilaaa
A ja mam odwrotnie [emoji23] czasami czuje sie jakbym miala juz z 40lat [emoji6] ale mi z tym dobrze, szybko musialam dorosnac to i teraz inaczej do wszystkiego podchodze [emoji6]Na stare lata? Dzięki mam tyle samo lat i pierwsze dziecko w drodze ja się nie czuję staro wręcz przeciwnie nadal czasem mam 16 lat, raczej nigdy nie dorosnę. Oczywiście nie obrażam się To przykre że czujesz się staro!
Dokładnie jak większość serów w Polsce, ale lepiej czytać etykiety.
Gratulację, ale Ci zazdroszczę ja właśnie jadę zobaczyć mojego obcego
No i wlasnie ja mam ciaze tyljo jeden dzień mlodsza a po dzisiejszej wizycie nie wiem nic [emoji20][emoji20][emoji20][emoji22]Dziewczyny, ja już po wizycie. Widziałam serduszko i wszystko w porządku. 6t5d czyli tak jak pokazywała mi aplikacja
reklama
Kaamilaaa
Plesniowe tez mozna, o ile sa z pasteryzowanego mleka a w polskich sklepach w większości takie dostaniemy [emoji6] ja juz kilka razy jadlam bo nie wyobrazam sobie z nich zrezygnować [emoji6]Pierwsze słyszę ze nie wolno sera feta w ciazy jeść. Wiem ze nie wolno serow pleśniowych ale fete jem i w poprzednich ciazach tez jadłam.