reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej ja juz po wizycie. Ale jestem rozczarowana. To znaczy bie mialam normalnego usg, nawet nie wiem jak wyglada moja fasolka. Za 2 tygodbie mam miec kolejna wizytę. Chyba pojde do lekarza prywatnie bo tutaj tylko 3 usg i ogolnie tak troche zdawkowo bylam potraktowana. A tutaj bede chodzic zeby za badania krwi nie placic. Mam tylko taki oddrug z badania. Jedynie co wiem to pokrywa mi sie termin na 22.06 i ze jestem w 6t4d ciąży. Ale jak dobrze zrozunialam to nie widac jeszcze serca [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
Dlatego ja chodzę prywatnie, jak mam się o wszystko prosić to wolę zapalcić... Swoją droga to chore, że człowiek jest ubezpieczony a i tak jak chce mieć przyzwoita opiekę medyczną musi płacić

reklama
Dziewczyny nie wiem jak to zrobilam ale wstalam o 6.24 posprzatalam mieszkanie zrobilam pranie i wywiesilam, w miedzy czasie upieklam szaelotke i obralam warzywa na salatke jarzynowa, polecialam z malą na zakupy i szybki plac zabaw. Wrociłysmy 20 min temu. Nakarmiłam mała i chyba zaraz padnie na drzemke a ja chyba padne obok niej.
Jesteś mega! Szacun! Ja zrobiłam dziś zakupy, pranie i ani razu nie poprosiłam rano dzieci żeby były ciszej i jestem taaaaaka dumna z siebie. A u Ciebie tyle rzeczy zrobionych. Wow! Matko ale ja bym zjadła warzywną sałatkę! :p :p :p

Jesteś mega! Szacun! Ja zrobiłam dziś zakupy, pranie i ani razu nie poprosiłam rano dzieci żeby były ciszej i jestem taaaaaka dumna z siebie. A u Ciebie tyle rzeczy zrobionych. Wow! Matko ale ja bym zjadła warzywną sałatkę! :p :p :p
Zapraszam do siebie [emoji4]podziele sie wszyttkim! [emoji23]
Ale zeby nie bylo za milo to nie codziennie tak mam. Poprostu dzisiaj tak mnie wzielo i sama sie dziwie jakim cudem.

Słuchajcie dzisiaj idę na USG o 16.00. Chciałam wam tylko napisać że na wczorajszej wizycie dostałam ochrzan że przychodzę w 8 tygodniu na pierwszą wizytę, że to późno i w ogóle. Ale mi bardzo zależało na tej lekarce i termin był długi. Także widzicie lepiej iść jednak wcześniej. Ja wiadomo zielona bo to moja pierwsza ciąża.
Dam wam znać co widać na USG :) później.

Słuchajcie dzisiaj idę na USG o 16.00. Chciałam wam tylko napisać że na wczorajszej wizycie dostałam ochrzan że przychodzę w 8 tygodniu na pierwszą wizytę, że to późno i w ogóle. Ale mi bardzo zależało na tej lekarce i termin był długi. Także widzicie lepiej iść jednak wcześniej. Ja wiadomo zielona bo to moja pierwsza ciąża.
Dam wam znać co widać na USG :) później.
O jeny, a niby czemu późno? Ja byłam w 6 tyg to powiedział, że za prędko...

Hej ja juz po wizycie. Ale jestem rozczarowana. To znaczy bie mialam normalnego usg, nawet nie wiem jak wyglada moja fasolka. Za 2 tygodbie mam miec kolejna wizytę. Chyba pojde do lekarza prywatnie bo tutaj tylko 3 usg i ogolnie tak troche zdawkowo bylam potraktowana. A tutaj bede chodzic zeby za badania krwi nie placic. Mam tylko taki oddrug z badania. Jedynie co wiem to pokrywa mi sie termin na 22.06 i ze jestem w 6t4d ciąży. Ale jak dobrze zrozunialam to nie widac jeszcze serca [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
moze jakis sprzet stary ze nie widzzial? nie chcesz isc sprawdzic jeszcze do kogos prywatnie??

Dlatego ja chodzę prywatnie, jak mam się o wszystko prosić to wolę zapalcić... Swoją droga to chore, że człowiek jest ubezpieczony a i tak jak chce mieć przyzwoita opiekę medyczną musi płacić
dokladnie tez tak do tego podchodze....w pierwszxej ciazy bylan na NFZ i o wszystko blagalam bo byla masakra...i takie krotie zdawkowe wizyty...teraz od samego poczatku prywatnie i traktuje mnie pani jak czlowieka nie to co wtedy tamten gin

reklama
Do góry