reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Czesc dziewczyny
Ja pierdziu jak wy szybko piszecie...
Co tylko zajrze to ze 20-30stron.

Wiecie co, nadal mam mdłości. Masakra. Niewiem kiedy to przejdzie. Lekarz dopiero w poniedzialek. Bedzie to chyba 10 tydzień.

Moją córcie roczną własnie uśpilam i gotuje rosół. Coś mnie naszło.
no i czekam na moją dwojke jak wrocà ze szkoly.
Syn bedzie dziś sie przebierał na halowen i chodził po znajomych. A córka juz z tego wyrosła :D.

Dziewczyny,troche opusciłam a wiem ze doszły nowe dziewczyny... Bedzie ktoś z czwórką dzieciaków jak ja ?
Czy jestem wyjątkiem...he he.

Milego dzionka :)
Ja ja ja . Tez sie rozpedzilam . Mam 3 synow i dzidzie w brzuszku. Tamte porody wszystkie do 25 lat . A teraz mam 32 lata . Boze jak ja calkiem inaczej dojrzalej ta ciąze przezywam . Taka swiadoma taka szczesliwa ze na stare lata ktos bedzie ze mna do kogo bede mogla sie przytulic jak starsi beda tulic swoje dziewczyny [emoji23][emoji16]

reklama
Jezu, jak się wściekłam! Właśnie byłam u lekarza Mialam mieć cytologię, ale okazało się że tutaj kobietom w ciąży nie robią!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a sami przysłali list, żebym przyszła! W dodatku muszę powtórzyć badanie jedno, bo wzięli złą, kurna, fiolkę... :baffled::confused2: co za banda debili.

Jezu, jak się wściekłam! Właśnie byłam u lekarza Mialam mieć cytologię, ale okazało się że tutaj kobietom w ciąży nie robią!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a sami przysłali list, żebym przyszła! W dodatku muszę powtórzyć badanie jedno, bo wzięli złą, kurna, fiolkę... :baffled::confused2: co za banda debili.
Współczuję. Dobrze, że Ci jeszcze wyników nie pomylili...bo i tak bywa :-\

reklama
Do góry