reklama
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Hej mamuśki ja dzisiaj przespałam od 22 do 9.30 ale miałam chyba z 10 pobudek odpuscilam młodej przedszkole bo nie miałam siły. Gratulacje wszystkim po wizytach i powodzenia tym co dzisiaj maja
Oporowo jestem zakatarzoną i taki niesmak mam w buzi jak przy anginie wczoraj zaliczyłam inhalacje ale bez szału :/
Oporowo jestem zakatarzoną i taki niesmak mam w buzi jak przy anginie wczoraj zaliczyłam inhalacje ale bez szału :/
Kaamilaaa
Ja właśnie przegladam gazetkę lidla i zakochalam sie w jednych body [emoji7] te z krowkami [emoji7] mam nadzieję ze w poniedziałek jakieś jeszcze u nas będą i uda mi sie dostac [emoji4]swietny ten kocyk i za jaka cene ja dzis bede w lidlu moze tez cos wychacze
Ooo i komplet pościeli i komplet podusia z kołderką [emoji7]
Lu_cy
Moje gratulacje rosnijcie zdrowo. Zawsze trzeba być dobrej myśliDziewczyny, ja już po wizycie. Wszystko w porządku są 2 piękne dzieciaczki [emoji173]️[emoji173]️ Jeden mierzy 1,92cm a drugi 2,12cm, sa to bliźniaki jednojajowe czyli ciąża wysokiego ryzyka, ale jestem dobrej myśli
green_parsley
Ja dokładnie tak samo, tętno potrafiło mi skoczyć do 120, czasem może więcej. To przychodziło nagle i trwało jakiś czas. Moja Pani dr mówiła że właśnie takie chwilowe skoki ciśnienia i tętna są najgrorsze, no ale co poradzić.mi tez tak czesto serce bije szybciej....pamietam ze w pierwszej ciazy tez tak mialam
Ja właśnie też odpuściłam kawę, tyle się nasłuchałam że wolałam odpuścić a prawda jest taka, że jedna kawa wnosi mniej złego niż ciągłe objadanie się choćby słodyczami. Może wrócę do jednej filiżanki dziennie[emoji847]
Odebrałam wyniki z laboratorium, aż się pochwalę bo chyba są spoko [emoji4]
Odebrałam wyniki z laboratorium, aż się pochwalę bo chyba są spoko [emoji4]
Załączniki
Silje1008
Jaką pijecie kawę? Ja już jakiś czas temu odpuściłam sobie kawę w ogóle, a generalnie oboje ją uwielbiamy, zarówno pić jak i parzyć [emoji6]
Ja piłam kiedyś bardzo dużo kawy. W pierwszej ciąży miałam sporo na głowie w pracy i jakoś w połowie odstawiłam kawę z wielkim żalem, bo i tak sporo czasu byłam w pracy i ciagle poza domem także zaczęłam niechętnie pic inkę. Po porodzie zwykła kawa mi już nie wchodziła inkę pije do dziś
reklama
Hej ja juz po wizycie. Ale jestem rozczarowana. To znaczy bie mialam normalnego usg, nawet nie wiem jak wyglada moja fasolka. Za 2 tygodbie mam miec kolejna wizytę. Chyba pojde do lekarza prywatnie bo tutaj tylko 3 usg i ogolnie tak troche zdawkowo bylam potraktowana. A tutaj bede chodzic zeby za badania krwi nie placic. Mam tylko taki oddrug z badania. Jedynie co wiem to pokrywa mi sie termin na 22.06 i ze jestem w 6t4d ciąży. Ale jak dobrze zrozunialam to nie widac jeszcze serca [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]