reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej mamuśki :) ja dzisiaj przespałam od 22 do 9.30 ale miałam chyba z 10 pobudek :( odpuscilam młodej przedszkole bo nie miałam siły. Gratulacje wszystkim po wizytach i powodzenia tym co dzisiaj maja :)
Oporowo jestem zakatarzoną i taki niesmak mam w buzi jak przy anginie :( wczoraj zaliczyłam inhalacje ale bez szału :/

swietny ten kocyk i za jaka cene :) ja dzis bede w lidlu moze tez cos wychacze:p
Ja właśnie przegladam gazetkę lidla i zakochalam sie w jednych body [emoji7] te z krowkami [emoji7] mam nadzieję ze w poniedziałek jakieś jeszcze u nas będą i uda mi sie dostac [emoji4]
Ooo i komplet pościeli i komplet podusia z kołderką [emoji7]

mi tez tak czesto serce bije szybciej....pamietam ze w pierwszej ciazy tez tak mialam
Ja dokładnie tak samo, tętno potrafiło mi skoczyć do 120, czasem może więcej. To przychodziło nagle i trwało jakiś czas. Moja Pani dr mówiła że właśnie takie chwilowe skoki ciśnienia i tętna są najgrorsze, no ale co poradzić.

Ja właśnie też odpuściłam kawę, tyle się nasłuchałam że wolałam odpuścić a prawda jest taka, że jedna kawa wnosi mniej złego niż ciągłe objadanie się choćby słodyczami. Może wrócę do jednej filiżanki dziennie[emoji847]

Odebrałam wyniki z laboratorium, aż się pochwalę bo chyba są spoko [emoji4]
Screenshot_20181031-103135~2.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181031-103135~2.jpg
    Screenshot_20181031-103135~2.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 228
Jaką pijecie kawę? Ja już jakiś czas temu odpuściłam sobie kawę w ogóle, a generalnie oboje ją uwielbiamy, zarówno pić jak i parzyć [emoji6]

Ja piłam kiedyś bardzo dużo kawy. W pierwszej ciąży miałam sporo na głowie w pracy i jakoś w połowie odstawiłam kawę z wielkim żalem, bo i tak sporo czasu byłam w pracy i ciagle poza domem także zaczęłam niechętnie pic inkę. Po porodzie zwykła kawa mi już nie wchodziła:) inkę pije do dziś:)

reklama
Hej ja juz po wizycie. Ale jestem rozczarowana. To znaczy bie mialam normalnego usg, nawet nie wiem jak wyglada moja fasolka. Za 2 tygodbie mam miec kolejna wizytę. Chyba pojde do lekarza prywatnie bo tutaj tylko 3 usg i ogolnie tak troche zdawkowo bylam potraktowana. A tutaj bede chodzic zeby za badania krwi nie placic. Mam tylko taki oddrug z badania. Jedynie co wiem to pokrywa mi sie termin na 22.06 i ze jestem w 6t4d ciąży. Ale jak dobrze zrozunialam to nie widac jeszcze serca [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]

Do góry