reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@Paulina90 ogromne gratulacje :)
Wszystkim wizytujacym powodzenia :) :)
My z młodym wczoraj jeszcze ip byliśmy bo kaszle już 2 tyg od niedzieli katar.. A tam lekko zaczerwienione gardło i wirusowe zapalenie jamy ustnej.. A kaszle jakby conajmniej płuca miał.. Ale leki wieczorem dostał na szczęście bez antybiotyku i już noc przespal

Hej :)
@Paulina90 gratuluję, na pewno bedzie wszystko w porządku :) moja znajoma 4 lata temu urodziła zdrowe trojaczki :)

Odwiozłam do pracy mojego M i szykuje sie na przeglad auta a za oknem buro i ponuro. Dziś Halloween i czeka mnie maraton z dzieciakami po osiedlach, oby nie padało.

Jaką pijecie kawę? Ja już jakiś czas temu odpuściłam sobie kawę w ogóle, a generalnie oboje ją uwielbiamy, zarówno pić jak i parzyć [emoji6]

Hej Dziewczyny! Witam się znad porannej kawy, ale ze średnim humorem.. od wczoraj nie czuję się najlepiej, serce bije jakby miało z piersi wyskoczyć, trochę mi niedobrze i wczoraj wieczorny maraton "płaczu bez powodu" sobie urządziłam. Dzisiaj po otworzeniu lodówki i zapachu ogórkowej (która wczoraj zjadłam ze smakiem) apetyt również gdzieś uciekł.

No dobra, ale koniec marudzenia, ostatni dzień w pracy w tym tygodniu a później długi weekend! :)
Milego dnia!

Jaką pijecie kawę? Ja już jakiś czas temu odpuściłam sobie kawę w ogóle, a generalnie oboje ją uwielbiamy, zarówno pić jak i parzyć [emoji6]
Ja piję "normalną", parzoną, dość mocną, bez mleka i cukru ;) dodaję pół łyżeczki miodu dla złagodzenia smaku :) nie zamierzam rezygnować z jednej kawy dziennie, bo nie ma ku temu żadnych powodów. ;)

reklama
Do góry