reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
@Paulina90 ogromne gratulacje
Wszystkim wizytujacym powodzenia
My z młodym wczoraj jeszcze ip byliśmy bo kaszle już 2 tyg od niedzieli katar.. A tam lekko zaczerwienione gardło i wirusowe zapalenie jamy ustnej.. A kaszle jakby conajmniej płuca miał.. Ale leki wieczorem dostał na szczęście bez antybiotyku i już noc przespal
Wszystkim wizytujacym powodzenia
My z młodym wczoraj jeszcze ip byliśmy bo kaszle już 2 tyg od niedzieli katar.. A tam lekko zaczerwienione gardło i wirusowe zapalenie jamy ustnej.. A kaszle jakby conajmniej płuca miał.. Ale leki wieczorem dostał na szczęście bez antybiotyku i już noc przespal
Cudownie! Gratulacje, niech rosną zdrowo[emoji8]
Po cichu też liczę na bliźnięta [emoji4] prawdopodobieństwo w moim przypadku też istnieje, ale tego dowiem się 16 listopada...
Póki co jestem po pobraniu krwi i w końcu mogłam coś zjeść [emoji39]
Ja stosuję i biorę 4 dziennie... Uznałam że większa dawka będzie zbędna, po za tym wydawało mi się że to strasznie dużo bedzie[emoji849]Dziewczyny, czy któraś z Was przyjmuje magne b6? Stosujecie jak na ulotce od 6 do 8 tabletek dziennie?
Kaamilaaa
Trzymam kciuki [emoji8][emoji110][emoji110][emoji110]Dzien dobry. Ja dzisiaj o 10 mam wizytę. Nie moge sie juz doczekać [emoji4]
[emoji8][emoji8]no jaki piękny brzusio
Dzien dobry [emoji257] pije kawe i nic mi sie nie chce[emoji57]
Hej
@Paulina90 gratuluję, na pewno bedzie wszystko w porządku moja znajoma 4 lata temu urodziła zdrowe trojaczki
Odwiozłam do pracy mojego M i szykuje sie na przeglad auta a za oknem buro i ponuro. Dziś Halloween i czeka mnie maraton z dzieciakami po osiedlach, oby nie padało.
@Paulina90 gratuluję, na pewno bedzie wszystko w porządku moja znajoma 4 lata temu urodziła zdrowe trojaczki
Odwiozłam do pracy mojego M i szykuje sie na przeglad auta a za oknem buro i ponuro. Dziś Halloween i czeka mnie maraton z dzieciakami po osiedlach, oby nie padało.
Pianistka1991
Hej Dziewczyny! Witam się znad porannej kawy, ale ze średnim humorem.. od wczoraj nie czuję się najlepiej, serce bije jakby miało z piersi wyskoczyć, trochę mi niedobrze i wczoraj wieczorny maraton "płaczu bez powodu" sobie urządziłam. Dzisiaj po otworzeniu lodówki i zapachu ogórkowej (która wczoraj zjadłam ze smakiem) apetyt również gdzieś uciekł.
No dobra, ale koniec marudzenia, ostatni dzień w pracy w tym tygodniu a później długi weekend!
Milego dnia!
No dobra, ale koniec marudzenia, ostatni dzień w pracy w tym tygodniu a później długi weekend!
Milego dnia!
Pianistka1991
Ja piję "normalną", parzoną, dość mocną, bez mleka i cukru dodaję pół łyżeczki miodu dla złagodzenia smaku nie zamierzam rezygnować z jednej kawy dziennie, bo nie ma ku temu żadnych powodów.Jaką pijecie kawę? Ja już jakiś czas temu odpuściłam sobie kawę w ogóle, a generalnie oboje ją uwielbiamy, zarówno pić jak i parzyć [emoji6]
reklama
Jaką pijecie kawę? Ja już jakiś czas temu odpuściłam sobie kawę w ogóle, a generalnie oboje ją uwielbiamy, zarówno pić jak i parzyć [emoji6]
Ja pijam rozpuszczalną z mlekiem lub śmietanką ale ostatnio jakoś nie mam ochoty na kawę