reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@Paulina90 ogromne gratulacje :)
Wszystkim wizytujacym powodzenia :) :)
My z młodym wczoraj jeszcze ip byliśmy bo kaszle już 2 tyg od niedzieli katar.. A tam lekko zaczerwienione gardło i wirusowe zapalenie jamy ustnej.. A kaszle jakby conajmniej płuca miał.. Ale leki wieczorem dostał na szczęście bez antybiotyku i już noc przespal

Hej :)
@Paulina90 gratuluję, na pewno bedzie wszystko w porządku :) moja znajoma 4 lata temu urodziła zdrowe trojaczki :)

Odwiozłam do pracy mojego M i szykuje sie na przeglad auta a za oknem buro i ponuro. Dziś Halloween i czeka mnie maraton z dzieciakami po osiedlach, oby nie padało.

Jaką pijecie kawę? Ja już jakiś czas temu odpuściłam sobie kawę w ogóle, a generalnie oboje ją uwielbiamy, zarówno pić jak i parzyć [emoji6]

Hej Dziewczyny! Witam się znad porannej kawy, ale ze średnim humorem.. od wczoraj nie czuję się najlepiej, serce bije jakby miało z piersi wyskoczyć, trochę mi niedobrze i wczoraj wieczorny maraton "płaczu bez powodu" sobie urządziłam. Dzisiaj po otworzeniu lodówki i zapachu ogórkowej (która wczoraj zjadłam ze smakiem) apetyt również gdzieś uciekł.

No dobra, ale koniec marudzenia, ostatni dzień w pracy w tym tygodniu a później długi weekend! :)
Milego dnia!

Jaką pijecie kawę? Ja już jakiś czas temu odpuściłam sobie kawę w ogóle, a generalnie oboje ją uwielbiamy, zarówno pić jak i parzyć [emoji6]
Ja piję "normalną", parzoną, dość mocną, bez mleka i cukru ;) dodaję pół łyżeczki miodu dla złagodzenia smaku :) nie zamierzam rezygnować z jednej kawy dziennie, bo nie ma ku temu żadnych powodów. ;)

reklama
Do góry