reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzięki [emoji8]

U mnie to samo [emoji854] jak tz przyklada reke to zaraz spokoj w brzuchu [emoji854] ale raz sie udalo mu poczuć [emoji854]
Za to juz kilka razy widzial wlasnie jak brzuch sie rusza w roznych miejscach [emoji3] ja dzis kolejny filmik nagralam jak brzuch mi faluje [emoji3]
U mnie ani brzuch sie nie rusza, ani tata jeszcze nie poczuł :( na początku myślałam ze może mała go nie polubiła :D teraz to interpretuje jako dobry znak ze dotyk ojca ja uspokaja
Ja mam polowkowe w srode i juz stres...
Dobrze będzie dziewczyny, będziemy trzymać kciuki. A widok maleństwa wam wynagrodzi te nerwy ;)

reklama
Dzien dobry ;( Boze jaka masakra...synek się budził 8.30-9 a teraz 7 od 3 dni...ja nie śpię...bolą nerki głową nie wiem jak dam rade kolejny dzień
.

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Dasz radę ! Kto jak nie matka. Spróbuj przestawić znowu na 8.30-9 trochę może potrwać ale nie ma rzeczy niemozliwych. Miłego dnia

O matko ja się mojemu nie przyglądałam czy faluje, jutro będę prowadzić obserwacje :D.

Trzymam kciuki, żeby w środę wszystko dobrze wyszło !
Dobrze będzie dziewczyny, będziemy trzymać kciuki. A widok maleństwa wam wynagrodzi te nerwy ;)
Dzieki dziewczyny [emoji4]
Mam nadzieje ze bedzie dobrze no ale zobaczymy..stres jest.
Jutro o tej porze juz wam napisze co i jak [emoji854]

cześć dziewczyny, jestem tu zupełnie nowa, dziś założyłam konto bo jakoś tak w moim otoczeniu w realu mało znajomych, którzy interesują się macierzyństwem a mnie już urósł brzuch i bardziej to wszytsko do mnie dociera i chciałam sie znaleźć w fajnym i miłym otoczeniu mam i przyszłych mam :)

cześć dziewczyny, jestem tu zupełnie nowa, dziś założyłam konto bo jakoś tak w moim otoczeniu w realu mało znajomych, którzy interesują się macierzyństwem a mnie już urósł brzuch i bardziej to wszytsko do mnie dociera i chciałam sie znaleźć w fajnym i miłym otoczeniu mam i przyszłych mam :)
Witaj, opowiedz cos o sobie [emoji3] na kiedy tp? Ile masz lat ? Pierwsze dzieciatko ? Ktory tc ? Itp [emoji854]

Jestem w 20tygodniu, poród mam zaplanowany na połowę czerwca, mam nadzieję, ze jeszcze nie bedzie wielkich upałów. To moje pierwsze dziecko i sie troszkę stresuje, ale myślę, ze dobrze trafiłam :)

ja tez będę mieć pierwsze w wieku 30 lat. Zawsze chciałam mieć dziecko ale wcześniej nie czułam sie gotowa.
No i ja sama czuje sie jeszcze jak duże dziecko, gdzie tam my stare 8-)
Wiek nie ma znaczenia. Ja poczułam w wieku 19 lat że chce zostać mama. A moja
No nie zmuszę go do spania dłużej ale damy radę :)
Możesz spróbować przeciągnąć dłużej wieczorem. Czasem jeden taki wieczór wystarczy .

reklama
Jestem w 20tygodniu, poród mam zaplanowany na połowę czerwca, mam nadzieję, ze jeszcze nie bedzie wielkich upałów. To moje pierwsze dziecko i sie troszkę stresuje, ale myślę, ze dobrze trafiłam :)
Przeważnie maj czerwiec to ciepłe miesiące. Pamiętam jak byłam w pierwszej ciąży to trochę przeszkadzała mi temperatura. Pomógł mi wiatrak. Polecam na wszelki wypadek. Nie ma co się stresowac. Wszystko będzie dobrze :)

Do góry