Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ej co to za gadki ? [emoji53] u nas na wątku nie ma starych mamusiek [emoji12]wszystkie mamy 20+ [emoji3]Jak w ja jestem stara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej co to za gadki ? [emoji53] u nas na wątku nie ma starych mamusiek [emoji12]wszystkie mamy 20+ [emoji3]Jak w ja jestem stara
Stara? Patrząc na profilowe to nie jest tak źle hihiJak w ja jestem stara
Wiem wiem. Ale sobie pomyślałam że jednak przy was to te 30 lat jak na 1 dziecko to dużo. Ale nie smece juz. Chociaż wyglądam na 16Ej co to za gadki ? [emoji53] u nas na wątku nie ma starych mamusiek [emoji12]wszystkie mamy 20+ [emoji3]
Hahaha dziękiStara? Patrząc na profilowe to nie jest tak źle hihi
Moze oklepane ale pamietaj ze wiek to tylko liczba [emoji6]Wiem wiem. Ale sobie pomyślałam że jednak przy was to te 30 lat jak na 1 dziecko to dużo. Ale nie smece juz. Chociaż wyglądam na 16
Dokładnie wiek to tylko liczbaMoze oklepane ale pamietaj ze wiek to tylko liczba [emoji6]
No i fakt, wygladasz mlodziej ode mnie [emoji85]
Hahaha też tak miałam póki nie czułam ruchów. Teraz je czuje dość często więc wiem że zyje. Jak ta sama płeć to lepiej z wyprawka. Mnie prawie cała nowa czeka. Nie licząc ubrań unisex i większości zabawek.No ja na usg też sie nie podniecam. Idę sprawdzić czy maluch ma się dobrze i czy żyje. Nie wiem czemu ale o to najbardziej się boję w pierwszej ciąży tak nie miałam
Cieszę się również że nie muszę calej wyprawki ogarniać parę nowych ciuchów na początek, smok, butla no i rożek bo zdecydowanie pewniej mi się maleństwo trzyma
Hm zazdroszczę. Moja dopiero je kolację. Także za godzinę dopiero trochę ciszy. Jest tak rozgadana że zawsze czekam na moment kiedy pójdzie spać. Przynajmniej słyszę własne mysli hihi.Moj starszak wlasnie zasypia za to mloda sie rozszalala w brzuchu [emoji7][emoji3]uwielbiam to [emoji7]