reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jak u mnie w rodzinie moje dziecko to będzie 7 chłopiec wśród maluchów o W około wszyscy mają mieć chłopaków to ja to jakoś inaczej odbieram [emoji1787]
No to co innego [emoji14] ja jak rodzilam w 2014 to wtedy wokół tez byl wysyp samych chłopaków[emoji14]
Ale tu na watku raaczej baby rzadza poi co [emoji14]

moj maz caly czas powtarza ze ciaza to nie choroba (i przypomina mi ze wczesniej tez tak twierdzilam). A na moje teksty ze moze bym juz na L4 poszla odpowiada ze to niezgodne z nasza religia - oboje pracujemy w dunsko-angielskich firmach, a tam na l4 sie nie chodzi w ciazy;/
Tak samo twierdziłam wcześniej, że ciąża to nie choroba [emoji85] ja nadal pracuje, ale szczerze czasem boli mnie głowa chce mi się spać i chętnie bym poleżała w domku i tak się zastanawiam bo planowałam do marca pracować, a teraz myślę żeby do lutego.
Ja chciałam Aleksa ale tż się nie zgadza:(
Ja mam nadzieję że to jednak chłopiec imię też takie wybrałam [emoji23] Aleksander albo Aleksy to zdrobniale Alek bardzo mi się podoba

Tak samo twierdziłam wcześniej, że ciąża to nie choroba [emoji85] ja nadal pracuje, ale szczerze czasem boli mnie głowa chce mi się spać i chętnie bym poleżała w domku i tak się zastanawiam bo planowałam do marca pracować, a teraz myślę żeby do lutego. Ja mam nadzieję że to jednak chłopiec imię też takie wybrałam [emoji23] Aleksander albo Aleksy to zdrobniale Alek bardzo mi się podoba
U mnie jest tak: liam, Kordian ,Natan ,Bruno

Dziewczyny, pamiętajcie dopisywać płeć (oczywiście po potwierdzeniu :p) swoich Pchełek na wątku do tego stworzonym. Będziemy mogły rozstrzygnąć czy rządzą babeczki czy chłopaki :D

reklama
Do góry